Bakan Koca'dan randevu açıklaması

Sağlık Bakanı Koca'dan randevu açıklaması: Yeni tedbirler alıyoruz

25 Ekim 2022 Salı 12:40
Bakan Koca'dan randevu açıklaması

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'dan randevu açıklaması: 'Yeni tedbirler alıyoruz'

Bakan Koca, hastane randevularıyla ilgili "Her gün iyileştirmeler yapıyoruz bu konuda. Tamamen istediğimiz noktada olmasa da sorun giderek azaldı. Bununla ilgili yeni bir takım tedbirleri de hızla alıyoruz."dedi.

Hastane randevularına ilişkin yeni bir düzenleme olacak mı? 

Her gün iyileştirmeler yapıyoruz bu konuda. Tamamen istediğimiz noktada olmasa da sorun giderek azaldı. Biliyorsunuz kamuya dönen hekimlerimiz oldu. Yaklaşık  6 bine yakın hekim döndü. Sanıyorum onlarda önümüzdeki 3-4 hafta içinde göreve başlamış olurlar. Sorunun her geçen gün azalacağını söyleyebilirim. Bununla ilgili yeni bir takım tedbirler alıyoruz.

Son Güncelleme: 25.10.2022 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 2022-10-25 15:20:37

Suriyeliler Türk insanının gözünün içine baka baka randevusuz sıra beklemeden istediği dakikada basıp giriyor doktorun odasına, doktorların ayakta karşıladıklarını bile görüyoruz yazıklar olsun

Avatar
Batandaş 2022-10-25 15:40:03

Eski hastaneleri açacaksınız sorun çzülür. Siz açmazsanız bu sefer biz millet olarak seçimde sorunu çözeceğiz.

banner165