‘Bakan sınıfta kaldı, tadilatı biz üstleniriz’

Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner, eski hastanenin açılmasında bakanlığın sınıfta kaldığını, gerekirse tadilatı kendilerinin üstleneceğini açıkladı.

28 Kasım 2020 Cumartesi 15:49
‘Bakan sınıfta kaldı, tadilatı biz üstleniriz’

Çorum’un Sungurlu İlçe Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner, Çorum eski devlet hastanesinin yeniden salğık hizmet sunması için düzenlenen kampanyaya destek verdi.

Çorum eski Devlet Hastanesi'nin bir an önce açılması gerektiğini dile getiren Başkan Şahiner, “Sağlık Bakanı bu süreçte sınıfta kaldı. Gerekirse Sungurlu Belediyesi olarak hastanenin tadilat sürecini biz üstleniriz' dedi.

Eski Çorum Devlet Hastanesi'nin açılması hususunda partisinin başlattığı eyleme destek olmak amacı ile Çorum'a gelen Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, hükümetin salgın sürecinde sınıfta kaldığını iddia etti.

Sungurlu'da bile günde iki üç kişinin koronavirüs nedeni ile hayatını kaybettiğini belirten Şahiner, 'Gün dayanışma günü, birlik olma günüdür. Bu surecin partisi, sağı,solu olmaz. Hastanenin bir an önce faaliyete geçmesi elzemdir. Hayat durdu, esnaf iş yapamaz hale geldi. Alınan önlemler yetersiz, ciddi önlemler alınarak ve vatandaşa destek olarak bu süreci yönetmek gerekiyor.

Hastanenin bir an önce açılması hususunda elini taşın altına koymaya hazır olduğunu dile getiren Şahiner, 'Sungurlu Belediyesi olarak hastanenin tadilat sürecini gerekirse biz üstleniriz' dedi.

Bu süreçte her kesin elini taşın altına koyması gerektiğini vurgulayan Şahiner, 'Bu işin partisi olmaz Çorum'un bu hastaneye ihtiyacı var, hastaneler yüzde yüz dolmuş durumda. Vakalar artıyor. Birlik ve beraberlik ile bu sürecin üstesinden gelebiliriz' (Serkan Şansever)

Son Güncelleme: 28.11.2020 15:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir 2020-11-28 17:16:03

Yalancının... dili kopsun Şovmen ... gözünüze dizinze dursun diyecem ... ama diyemiyom
Allah sizi bildiği gibi yapsın

Avatar
çorumlu 2020-11-28 17:27:53

şahiner sen ilçene bak show yapma

Avatar
Kemsl cim 2020-11-28 23:56:20

Senin genel baskanin icisleri bakaniyken sincandan gecen tanklara dur deseydi diyebilseydi bu ulke daha iyi olacakti

Avatar
öğretmen 2020-11-28 17:58:35

kendi işini yapamayan çoruma el atıyor.bizim yerel basın buna niye itibar ediyor belli

Avatar
Dürüst 2020-11-28 19:49:18

PKK'ya destek olmayın yeter.

Avatar
Ali topu at 2020-11-28 19:50:52

O hastanenin tekrar hizmete girmesi için demin yıllık bütçen zor yeter utanın biraz

Avatar
Çorumlu 2020-11-28 21:00:12

Gel be yap diyeceksin bu şovmenlere. Bu devlet her şeyi yapar, vatandaşını kimseye muhtaç etmez. Siz yeterki pkklı itlerle aynı safta olmayın. Hastane 2021 yılında açılacak dendi ya bu hazretler kendilerne pay çıkaracak.Birde şenolları var. M.Ali Erbil çorumludan ne gördüde dilinden bırakamıyor ise bu Şenol hanımlarıda kafayı Çorumla bozdu. Kendi illerinde her şey düzelmişte sanki. Pkk lılarla size aynı yere oy verdiren ortak nokta nedir onu deyingölge etmeyin yeter

Avatar
Mehmet 2020-11-28 21:27:28

Gören de büyükşehir belediye başkanı sanar.Asıl kabahat sana bu açıklama fırsatı veren yerel varsa siyasetçilerde.Onlarla nasıl bir ilişkisi varsa onlara hiç laf etmeden direk bakana sallamış.

banner165