Bakan'la özel görüşecek

AK Parti İl Başkanı Karadağ Sağlık Bakanı ile görüşecek

12 Eylül 2017 Salı 16:38
Bakan'la özel görüşecek

MUSTAFA DEMİRER

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, yarın Ankara’da Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan ve Bakan Yardımcısı ile görüşecek.

Çorum AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve sağlığın yöneticileri ile birlikte bugün bir basın toplantısı düzenleyen AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ Türkiye’de sağlıkta dönüşümün başladığı 2003 yılından itibaren Çorum’da yapılan çalışmaları özetledi.

AK PARTİ NELER YAPTI?


Sağlıkta dönüşüm kapsamında Çorum’da AK Parti’nin yaptığı hizmetleri aktaran Karadağ, göğüs hastalıkları hastanesine bölge hastanesi statüsü kazandırıldığını, diş hastanesinin devreye alındığını, Sağlık Bakanlığı ile Hitit Üniversitesi arasında imzalanan afiliasyon (ortak kullanım) protokolü ile eğitim araştırma hastanesinin dolayısıyla tıp fakültesinin alt yapısının güçlendirildiğini, ayrıca ilimize cumhuriyet tarihinde tek kalemde modern bir şehir hastanesi inşa edildiğini kaydetti.


ÇORUM’UN SAĞLIĞI BAKAN’DA


AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Çorum’un sağlıkta bölgesinin cazibe merkezi olacağını belirterek, yarın saat 18.00’de Ankara’da Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan ve Sağlık Bakan Yardımcısı ile görüşeceklerini dile getirdi. Karadağ, Sağlık Bakanı ile yapacağı özel görüşmede Çorum’un sağlığının genel bir özetini ortaya sunacaklarını, ayrıca  tüm eksik ve taleplerin aktarılacağını sözlerine ekledi.







Son Güncelleme: 13.09.2017 13:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.