Başkan açık çek verdi

Belediye Başkanı Dr. Halil Ibrahim Asgın, Yeşilay Danışmanlık Merkezi’ni ziyaretinde Çorum Belediyesi’nin tüm tesis ve imkanları ile Yeşilay faaliyetlerine desteğe hazır olduğunu söyledi.

14 Şubat 2020 Cuma 12:14
Başkan açık çek verdi

Belediye Başkanı Dr. Halil Ibrahim Asgın, Başkan Yardımcıları Alper Zahir, Av. Ismail Yagbat ve Turhan Candan ile birlikte Yeşilay Danışmanlık Merkezi’ni (YEDAM) ziyaret etti. Aşgın, Çorum Belediyesi’nin tüm tesis ve imkanları ile Yeşilay faaliyetlerine desteğe hazır olduğunu söyledi.

Ziyarette Yeşilay Şube Başkanı Dr. Ismail Turker Ejder ve şube yönetimi ile YEDAM’da görevli klinik psikolog, sosyal hizmet uzmanı ve halkla ilişkiler uzman hazır bulundu.

Yeşilay Şube Başkanı Dr. Ismail Turker Ejder belediye yönetiminin ziyaretinin önemine dikkat çekerek, Çorum Belediyesi desteği ile çok daha kapsamlı hizmetler yapabileceklerini, Corum YEDAM’ın Turkiye'de acılan 8.’inci merkez olmasından dolayı gurur duyduklarını, kentin bu konuda ön aldığını söyledi.

YEDAM’a alkol, uyuşturucu, sigara ve teknoloji bağımlılarının ya da ailelerinin ücretsiz olarak 444 79 75 nolu telefonla başvurup hizmet alabileceklerini hatırlatan Ejder, merkezde gizliliğin birinci öncelik olduğunu, başvuruların kesinlikle gizli kaldığını, halk tarafından duyuldukça başvuru sayısının arttığını, tanıtım ve faaliyetler ile ilgili olarak destek istediklerini kaydetti.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da, Yesilay’ın100 yıllık Türkiye’nin saygın bir kurumu olduğunu, YEDAM'da yapılan görevin toplum için son derece önemli olduğunu, insanlarımızı, gençlerimizi bağımlılıktan kurtarmanın hem onların ailelerine hem de toplum huzuruna büyük katkı sağladığını, bir insanı kurtarmanın bütün alemi kurtarmak gibi olduğunu, Çorum Belediyesi’nin tüm tesis ve imkanları ile Yeşilay faaliyetlerine desteğe hazır olduğunu söyledi.

Daha sonra Başkan Asgın ve beraberindeki heyete YEDAM faaliyetleri hakkında bir sunum yapıldı.

Son Güncelleme: 14.02.2020 13:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çamlıcalı 2020-02-14 18:16:20

Doktor türker bey çok daha güzel yerlere layık. İnşAllah gelir de...