Belediye hem üretiyor hem dezenfekte ediyor

Çorum Belediyesi maske üretimini sürdürürken, bu maskelerin dezenfeksiyon işlemleri için de ünite kurdu.

30 Nisan 2020 Perşembe 17:01
Belediye hem üretiyor hem dezenfekte ediyor

Çorum Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında en çok ihtiyaç duyulan malzemelerden olan maske üretimini sürdürürken, bu maskelerin dezenfeksiyon işlemlerini de yine kurum bünyesinde yapılmaya başlandı.

Buhara Kültür Merkezi’nde üretilen maskeler yine burada dezenfekte istasyonuna dönüştürülen iki sınıfta maskelerin dezenfekte işlemleri gerçekleştiriliyor. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Buhara Kültür Merkezinde iki sınıfın UV ışınlarıyla dezenfekte istasyonuna dönüştürüldüğünü belirterek “Belediyemiz Buhara Kültür Merkezi ve Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi dikiş atölyelerinde üretimi yapılan tek kullanımlık maskelerin dezenfektesini de yine Çorum Belediyesi olarak kendimiz yapıyoruz. Semt pazarlarında, toplu ulaşım araçlarında ve Belediyemiz Vefa Grubu ile dağıtımı yapılan maskeler merkezlerimizde üretiliyor, dezenfektesi yapılıyor. Daha sonra paketleyip hemşehrilerimize ulaştırıyoruz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tolga 2020-04-30 17:07:39

salgın bittiği zaman bize de bir tane maske verirler herhalde..

Avatar
Buhara kültür merkezi 2020-05-01 09:57:14

Buhara veya diğer kültür merkezleri akp kadin kolları üyesi memurları ve eşleri belediyede memur olan onlarca hizmetli kadınlar ile dolu olan kurumlardır. Yazik günah. Chp mhp sp ... Ve diğerleri belediyeye vergi ödemeye gelince tüm görüşlerden toplanır ama işe gelince sadece AKP. Allahın parti yoktur bunu unutmayın

Avatar
Dürüst 2020-05-01 06:11:21

abdavrupa devletleri birbirlerinin maskelerini çalıyorlar doktorlarına maske bulamıyor abddedoktorlara maske eldiven istemeyin diye belge okuyor iken ingilizdoktoru çöp poşetlerini giyerek ameliyata giriyorlar Ken neyin kafasını yapıyorsunuz

Misafir Avatar
Mesele öngörüp,yönetmek 2020-05-01 10:56:56 @Dürüst

Ay'a mekik,Mars'a istasyon gönderen ABD,binlerce km uzaklıkta Fakland adalarını,Arjantin işgalinden kurtaran İngiltere bu kadar acizlik içinde olamaz.Trump ve Boris işi ciddiye almadılar.Bedelini de ağır ödüyorlar.

Beğenmedim! (0)