Belediye’de köklü değişiklik iddiası

Çorum Belediyesi’nin birim müdürlüklerinde kapsamlı değişiklik iddiası...

09 Temmuz 2020 Perşembe 14:27
Belediye’de köklü değişiklik iddiası

Çorum Belediyesi’nin birim müdürlüklerinde değişiklik yapılacağı iddia ediliyor.

Kulislerde konuşulanlara göre, Çorum Belediyesi yönetimi, belediye birim müdürlerinde kapsamlı bir değişiklik yapmayı planlıyor. Söz konusu değişimin 20 birim müdürlüğünü içerdiği söyleniyor.

Belediye dışından bilhassa Milli Eğitim Müdürlüğü kadrosunda görev yapan bir kaç isme de teklif götürüldüğü ileri sürülüyor.

Belediye birim müdürlüklerinde yapılacak değişimin kurum içinde personel arasında da gündem olduğu dile getiriliyor.

Son Güncelleme: 16.07.2020 15:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep 2020-07-09 15:53:32

Getirsinler getirsinler. Cihannümada ensarda kim varsa getirsinler. Belediye içinde adam mı yok. Kaç kişi var tecrübelü ve seçimden beri boşta duran. Öğretmen ne anlar belediyecilikten. Mühendis getir, şehir planlamacı getir iktisatçı getir. din kültürü öğretmeni yada sınıf öğretmeniyle bu işler olmaz. Ya elindeki tecrübeliyle çalış yada dışardan kalifiye eleman getir başkan. 1 senedir bi sistem kuramadın. Şimdi dışardan adam getir 2 senede onların belediyeciliği öğrenmesiyle geçsin sonra seçimde belediyede chpde. Boşa geçen yıllar. Yapma etme. Kibiri ihtirası bırakda iş bilenle çalış.

Avatar
Ali 2020-07-09 15:59:00

İşi gücü yok çocuk gibi oynuyor orayla burayla. İş yap icraat yap icraat. Her gün kameralara onlarca ‘artistik’ pozlar vereceğine biraz ağır başlı ol. Oturaklı ol be kardeşim. Bak vali beye adam makamının hakkını veriyor. Her şey etrafa mavi boncuk dağıtmakla olmuyor. Seni uyarayım, sonuçta sen zararlı çıkacaksın gibi duruyor. Görevin bittiğinde İnsanların yüzüne bakamaz hale geleceksin böyle gidersen. Çünkü insanlar duruşu olanı sever her tarafa eğileni ciddiye almaz. Benden demesi.

Avatar
Zeki 2020-07-09 16:06:32

1 seneden fazla zaman geçti hala değişiklik şurdan müdür gelecek burdan uzman gelecek falan filan. Başkan efendi bu gidişle kalan yıllarıda doldurur olan çoruma olur. Öğretmenin ne işi var belediyede. Sen önce belediyedeki tecrübeleri değerlendir sayın başkan. Belediyecilikte en önemli şey tecrübedir.

Avatar
Birbilen 2020-07-09 17:45:05

Selcukluyuda osmanliyida yıkan tarikatlar cemaatlardı. Türkiye yide bunlar mahf edecek.15 temmuzda gördük bunları. Devlete sokmayın bu işleri. Biri cagriciydi.simdi ensar yarın ilim yayma sonra menzil gün gelir süleymanci bir bakmışsın cumhuriyet gitmiş.mandacilar gelmiş.

Avatar
Çorumcu 2020-07-09 19:34:19

Başkan ensar vakfının önünden geçeni müdür yapmaya kararlı memlekete

Avatar
A.L.İ 2020-07-09 19:45:25

Değişiklik konusunda, en son değişim nasıl bir değişim olacağına dair ipucu vermişti.
Hatırlayalım: ulaşım müdürü=ziraat mühendisi.
Elhamdülillah.
Benim en çok merak ettiğim 23 nisan kavşağında nasıl bir peyzaj düzenlemesi olacağı.. :)))

Avatar
VATANDAŞ 2020-07-09 15:44:54

KEŞKE MÜDÜRLERİN YANINDA BAŞKANLIK VE YARDIMCILIK MAKAMLARINDA DA KÖKLÜ DEĞİŞİKLİK OLSA DİYE İNSANIN Bİ İÇİNDEN GEÇİYO

Avatar
uysal 2020-07-09 18:22:12

Getirdiği yönetim kadrosu belediyeye uyum sağlayamadı. çark öyle bozuldu ki hesaplar iş yapmamak , işi ertelemek üzerine kuruldu .

banner165