BİLSEM üretti

Çorum Bilim Sanat Merkezi koronavirüs ile mücadele kapsamında sağlık çalışanları için destek 3D yazıcılar ile 500 adet koruyucu siper maske üretildi.

03 Nisan 2020 Cuma 22:39
BİLSEM üretti

Çorum Bilim Sanat Merkezi koronavirüs ile mücadele kapsamında sağlık çalışanları için destek 3D yazıcılar ile 500 adet koruyucu siper maske üretildi.

Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Bilim Sanat Merkezi tarafından 500 adet maskemiz üretilmiş olup Çorum Erol Olçak Eğitim ve Araştırma Hastanemize teslim edilmiştir. Üretim hız kesmeden devam etmektedir. Gün birlik olma günüdür, gün kurumlar arası iş birliğinin artırılması geren gündür. Evet bu salgın bizlere birlik olmayı, istersek üreten bir toplum olmayı öğretti. İnşallah hep dediğim gibi eğitimde ki hedefimiz olan tüketen değil, üreten nesli yetiştirmek için çabalıyoruz. Takdir edersiniz ki eğitim çalışanlarımız bir yandan uzaktan eğitim ,bir yandan sağlık çalışanlarımız için gerekli olan malzemeler üretmeye bir yandan da Vefa Destek Gruplarında yaşlılarımız için gönüllü hizmet ediyorlar. İşte özlenen Türkiye’nin küçük bir mozaiği burada. Gönüllü olarak faaliyetlerde bulunan tüm çalışanlarımıza üstün gayretlerinden dolayı teşekkür ederim.”

60 BİN CERRAHİ MASKEYİ HASTANEYE TESLİM ETTİLER

Bu arada Vali Mustafa Çiftçi, koronavirüs ile mücadele kapsamında, Çorum, İskilip, Mecitözü Alaca ve Sungurlu Halk Eğitim Merkezleri’nde sağlık çalışanları için 60 bin adet cerrahi maske üreterek Çorum Erol Olçak Eğitim ve Araştırma Hastanesine teslim eden gönüllelere teşekkür etti.

Son Güncelleme: 04.04.2020 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yasemin 2020-04-09 07:42:43

ALLAH razı olsun düşünenlerden,uyguluyandan, emeği geçenlerden binlerce kere ALLAH razı olsun