Bir teşekkür de klinik destek personeline

Pandemi sürecinde gayret gösteren Klinik Destek Personeli’ne teşekkür organizasyonu düzenlendi.

30 Haziran 2020 Salı 10:24
Bir teşekkür de klinik destek personeline

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Klinik Destek Personeli’ne teşekkür organizasyonu düzenlendi.

Yapımalan açıklamada, “Hastanede hizmet veren Klinik Destek Personeli'nin; pandemi süreci boyunca sergilediği üstün gayret ve çabadan dolayı, Hastane Yönetimi tarafından teşekkür organizasyonu düzenlendi.” Denildi.

Programda Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mesut Sezikli de yer aldı.

Son Güncelleme: 30.06.2020 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Corum-lu 2020-06-30 12:55:38

Sayın Başhekimi Klinik Destek Personeline karşı göstermiş oldukları duruş için teşekkür ediyoruz. Ancak desteklerinin günübirlik olmaktan ziyade sürekli olmasını, sözüm ona kadroya geçmiş olmalarına rağmen hala asgari ücrete mahkum olarak çalışmak zorunda bırakıldıklarını da göz önünde bulundurarak, önümüzdeki süreçte hem Klinik Destek Personeli, hem Güvenlik Personeli ve hem de Temizlik Personellerinin özlük haklarının insanca yaşama standartlarına yükseltilmesi için gerekli özveri ve desteklerini de bekliyoruz.....

Avatar
Geçici işçi 2020-06-30 14:33:16

Kilinik destekin maaşına il sağlık müdürü kara vermiyomu