‘Bu illeti İskilip’e taşıyanlar…’

İskilip İlçe Belediye Başkanı Ali Sülük, ilçede bir apartmanın karantina altına alındığını hatırlatarak, “Sorumsuzluk yaparak bu illeti İskilip’e taşıyanlar hakkında yasal yollara başvuracağız.” dedi.

17 Nisan 2020 Cuma 10:52
‘Bu illeti İskilip’e taşıyanlar…’

Çorum’un İskilip İlçe Belediye Başkanı Ali Sülük, ilçede koronavirüs tedbirleri kapsamında bir apartmanın karantinaya alınması üzerine açıklama yaptı. Sülük, “Sorumsuzluk yaparak bu illeti İskilip’e taşıyanlar hakkında yasal yollara başvuracağız.” dedi.

‘İskilipli hemşehrilerime düşen sakin olmak ve evde kalmaktır’ diyen Başkan Sülük, açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Saygıdeğer hemşerilerim, yapılan bütün uyarılara ve il dışı çıkışının yasak olmasına rağmen İstanbul’dan ilçemize gelen bir kişide koronavirüs vakasına rastlanmıştır. Belediye ekiplerimiz, emniyet müdürlüğümüz ve sağlık personelimiz hızlı şekilde gerekli tedbirleri almaktadır. Bu süreçte halkımıza düşen sakin olmak ve evde kalmaktır. Lütfen evlerinizde kalın. Şüpheli durumları ve ihtiyaçlarınızı 155, 156 ve 153 numaralı telefonlara bildirebilirsiniz.

Sorumsuzluk göstererek bu illeti memleketimize sokanlar ile ilgili olarak yasal yollara başvuracağımızdan hemşehrilerimizin şüphesi olmasın. Ülkemizde ve bütün dünyada bu hastalığa yakalanan bütün insanlara Cenab-ı Allah tan acil şifalar dilerim. Lütfen evde kalın.”

Son Güncelleme: 17.04.2020 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2020-04-17 11:47:31

Her il ilçe kendi karantinasını almalı dışardan gelenler yurtlara anında yerleştirilip 14gün gözlenmeli yoksa bu virüsün önüne geçilemez sorumsuz insanlarda çok bana bişey olmaz diyip belki 5 tane insanın hayatını kaybetmesine neden olacak ALLAH korusun onun vebali çok agır

Avatar
Baskan 2020-04-17 11:08:07

Tüm İskilip halkıadina şikayette bulunun sayın başkan. B..k mu varda geliyorsun şu zamanda. Biz yarım saatlik yoldan gitmiyorum hastalığa neden olmayalım diye. Boylelerinin yüzünden hastalık her yere yayılıyor.

Avatar
adsız 2020-04-17 12:49:57

Bu kişi İstanbuldan İskilip e nasıl gelmis

Avatar
Çorumlu 2020-04-18 09:56:50

Sayın belediye başkanını çok başarılı buluyorum.. Darısı çorum merkezin başına.