Bu yollar Diş ve Onkoloji Hastanesi'ne çıkacak

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri, yeni yapılan Diş Hastanesi ve Onkoloji Hastanesi'ne çıkacak

18 Mayıs 2023 Perşembe 17:30
Bu yollar Diş ve Onkoloji Hastanesi'ne çıkacak

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri, alternatif yeni yol açma ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

DİŞ HASTANESİ HIZLI İLERLİYOR

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bulunduğu bölge ile Sanayi Sitesi ve Mimar Sinan Mahallesi’nin bağlantısını sağlayacak Mimar Sinan 9. Cadde’de yol açma çalışmaları devam ediyor.  Alternatif yol aynı zamanda inşaat çalışmaları devam eden yeni diş hastanesine ulaşımı sağlayacak 1400 metre uzunluğundaki yol, ulaşımı daha rahat hale getirecek. Bu arada, yeni diş hastanesi önüne açık otopark alanı bir de açık otopark alanı oluşturulacağı bildirildi.

ONOKOLOJİ HASTANESİ BİTİYOR

Çorum Belediyesi ekipleri Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nde otopark altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarına hız verdi.
Çorum’a kazandırılan en önemli sağlık yatırımlarından birisi olan Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi inşaatında sona yaklaşıldı. Kanser hastalıklarının teşhis ve tedavisinde il dışına sevkleri ortadan kaldıracak olan Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin bir an önce hizmete girmesi için Çorum Belediyesi seferber oldu.

Daha önceden Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yol ve otopark düzenlemesini yapan Çorum Belediyesi ekipleri, şimdi de Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin araç otoparkı, altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarını yürütüyor.

3

Son Güncelleme: 19.05.2023 16:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165