Ceylan görüştü, atamalar tamam

Çorum ve ilçelerinde boş bulunan kadrolara doktor ataması yapıldı

23 Ekim 2018 Salı 13:00
Ceylan görüştü, atamalar tamam

Sağlık Bakanlığı’nca Çorum ve ilçelerinde boş bulunan kadrolara doktor atandı. Atanan kadrolar içinde şimdiye kadar Çorum’da hiç bulunmayan ve bu nedenle sürekli sevk yapılan Göğüs Cerrahisi branşından doktor atanması sevindirdi.

Edindiğimiz bilgiye göre Çorum Alaca Devlet Hastanesi’ne 2(tabip, iç hastalıkları uzmanı), Bayat Devlet Hastanesi’ne 3(2 tabip, 1 İç Hastalıkları uzmanı), Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne  6(2 tabip, 1 Acil Tıp, 1 Anesteziyoloji ve Reanimasyon, 1 Deri ve Zührevi Hastalıkları, 1 Göğüs Cerrahisi). İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi’ne 3 (1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, 1 İç Hastalıkları,1 Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı), Kargı Ahmet Hamdi Akpınar Devlet Hastanesi’ne 2 tabip, Osmancık Devlet Hastanesi’ne 3(1 Tabip, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı), Sungurlu Devlet Hastanesi’ne Genel Cerrahi alanında uzman doktor atandı.

Çorum’da bugüne kadar bulunmayan Göğüs Cerrahisi uzman doktor atamasının AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ın Özbekistan dönüşü Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptığı birebir görüşme sonrası bir taraftan ilçe ve merkezin hekim ihtiyacı karşılanırken, bilhassa Göğüs Cerrahisi Uzman Doktorunun Çorum’a atanması ile il dışına sevklerin ortadan kalkacağı belirtiliyor.

Son Güncelleme: 23.10.2018 13:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eski doktor 2018-10-23 21:31:18

Neden hiç göğüs cerrahı durmuyor Çorum'da, onu sormak lazım. Bugüne kadar en uzun duranı 1 yıl durdu. Üç kuruş paraya, gece gündüz icaba kimse dayanmaz, basar istifayı. Buradan gidenler bir şekilde hep daha iyi yerdeler ve mutlular. Çözüm ise burada çalışılabilir bir ortam ve ekip oluşturmak. Tek doktor 7 gün 24 saat icap tutamyacağından kaçıyor. En az üç doktor olup, döner sermayeden hak ettikleri verilirse kimse de gitmez.

Avatar
VELİ ÖZBEK 2018-11-10 15:43:14

Haberde bu güne kadar hiç bulunmayan Göğüs Cerrahisi Uzmanı atanmış şeklinde yazıyor. Temmuz 2013-Ekim 2018 arasında bir fiil Göğüs Cerrahisi Uzmanı olarak çalıştım. Ayrıca bu sürede 5 adet Göğüs Cerrahı çalıştı. Son 10 ayda değişik illerden 3 adet Göğüs Cerrahı arkadaşımda 1 er aylık geçici görevle çalıştı. Yani kısacası Çoruma Göğüs Cerrahı ilk kez atanmadı. Saygılarımla.
Op. Dr. Veli Özbek Göğüs Cerrahisi Uzmanı

Avatar
İskilipden 2018-10-23 13:10:08

İSKİLİP e atanmış inşAllah başlarlar sayın hekimlerimiz İskilip iyidir memnun olurlar
Hizmete yatırıma AÇ BİR MEMLEKET HİZMET HİZMET TOSYA İSKİLİP YOLU BEKLENTİSİ VARDIR