Ceylan randevu krizine çözümü buldu

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, hastanede yaşanan poliklinik randevu sorununa çözümü açıkladı.Ceylan randevu krizine çözümü buldu

11 Haziran 2022 Cumartesi 12:18
Ceylan randevu krizine çözümü buldu

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde poliklinik randevularına ilişkin yaşanan sorunların doktor atamalarıyla gidereceğini söyledi.

POLİKLİNİKLERDE MUAYENE PROBLEMİ

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan yaptıkları hekim atamaları ile vatandaşların randevu sırası alma konusunda yaşadıkları sıkıntıları en aza indirmeye çalıştıklarını savundu.

ERDOĞAN TALİMAT VERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hastanelerde randevu alma konusu başta olmak üzere sağlık alanında yaşanan sorunlarla ilgili kurmaylarına talimat verdiğini hatırlatan Milletvekili Ceylan, sorunun çözüleceğini ve bu konuyla ilgili adımları atmaya başladıklarını savundu.

AİLE DİŞ HEKİMLİĞİ VE ÖZLÜK HAKLARI

Sağlık Bakanlığı’nca iki pilot ilde uygulamaya konulan Aile Diş Hekimliği uygulaması hususunda diğer illerde de faaliyete geçirilmesi için çalışmalar yürütüldüğünü belirten Ceylan, sözleşmeli ve kadrolu hekimlerle sağlık çalışanlarının mali ve özlük haklarında önemli iyileştirmeleri çok yakında neticeleneceğini kaydetti.
Çorum halkının mevcut hastaneden daha iyi ve kaliteli hizmet beklediğini belirten Ceylan, hastane personeli ve hasta yakınlarını da ziyaret etti.

Ceylan’a Hastane Başhekimi Doç. Dr. Sinan Zehir, Başhekim Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Erdal Komut, İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. İhsan Demirbaş, Destek ve Kalite Müdürü İsmail Yalçın ve İl Belediye Meclis Üyesi Suat Aydoğan eşlik etti.

Son Güncelleme: 11.06.2022 12:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadrolu Taşeron 2022-06-11 12:49:17

Sayın Başkan, Klinik Destek,temizlik,sekreterler ve güvenlikçilerin 3 yıldır ciddi sorunları var.çözümü konusunda önerilerinizi bekliyoruz.

Misafir Avatar
Yerel Siyasetçi 2022-06-11 19:37:34 @Kadrolu Taşeron

Sürekli İşçi Kadrosundaki kardeşlerimizin sorunlarını ve rahatsızlık duydukları konuları yakinen biliyoruz.Biraz daha sabır.Seçimler yaklaşıyor.Siz yeter ki yüzünüzü güneşe dönün,her şey daha güzel olacak.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Sefa 2022-06-11 15:19:40 @Kadrolu Taşeron

3 yıldır bir fezi meselesini çözemediniz.6 Kasım Tarihine seçim söylentileri ortalıkta dolaşırken açıkcası benim kadrolu taşerondaki grupların sorunlarının çözüleceği konusunda umudum yok.

Beğenmedim! (1)
Avatar
Orhan 2022-06-12 10:24:08

Geçen hafta gittim bütün polikliniklerin önünde tartışma, dövüş kavga.

Avatar
Çorum lu 2022-06-11 22:44:17

Sorunun büyüğü asc . Nasıl sorun çözecekse

Misafir Avatar
Poliklinik Sekreteri 2022-06-12 12:34:51 @Çorum lu

Sabahın Erken Saatlerinde muayene sırası almak için bekleyen yaşlı hastaları görünce çok üzülüyorum.Kendi Annem babam aklıma geliyor.Gönül ister ki hepsi sıra alabilsin,muayene olabilsin.Ancak belirli sayıda hastaya sıra veriliyor.Kalite Destek Hastalarla konuşup durumu izah edemiyor,çözüm üretemiyor,Uzaktan izlemekle yetiniyor.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Jön 2022-06-11 14:00:02

Hangi soruna, kimin sorununa? Elini başhekimin omzuna atmış laubali laubali davranıyor. Doktor kalmadan hepsi kaçtı gitti bu adamın yüzünden?sonra da randevu krizine çözüm buluyormuş. Bu millet bunu da yerrrr.

Avatar
Sen batirdin , sen cikar ASC 2022-06-11 15:23:26

Herseye burnunuzu sokarsaniz ve karisirsaniz , siyaset ugruna yandaslari doldurursaniz kamu kurumlarina, ulkede ne saglik kalir, ne hukuk kalir, ne ekonomi kalir... Sozum sana sana Sayin ASC Corum'u ve hastaneyi bu hale sen getirdin, simdi yaptigini temizlemek sana duser. Bir gun gideceksin o koltuktan ama vebalini omrun boyunca hatta ahirette cekeceksin. Bozmadiginiz yer kalmadi. Hala da ugrasiyorsunuz

Avatar
Uyy 2022-06-11 15:01:36

Supermen misin be? Adam vekil degil super guç iyiki var yoksa Çorumun hali harap! (İronidir) ciddiye almayin!

Avatar
Zor Bu işler 2022-06-11 15:48:27

Bırak bu işleri milletin karnı tok. Sen git Ahmet AHLATCI ya vekillik yap. 5 yıldır eski hastaneyi yapamadınız. Koca devlet kendi hastanesini yapamadı Ahmet AHLATCI 3 ayda Ek binası dikdi. Onun için kimse sizi dinlemiyor

Avatar
Vatandaş 2022-06-11 15:42:27

Kendi ni gösterme ye başlamış bu siyaset yatıp yatıp son gün ben burdayım siyaseti. Bak elini sıktım. Hal hatır sordum. İçinizde dolaştım. Kimse yok ben varım siyaseti tabi yerseniz