Çocuklar ameliyata akülü araçla gidiyor

Hitit Üniversitesi Sungurlu MYO öğrencileri Devlet Hastanesi çocuk servisine akülü araçları teslim etti.

28 Mayıs 2019 Salı 10:59
Çocuklar ameliyata akülü araçla gidiyor

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri Devlet Hastanesi çocuk servisine akülü araçları teslim etti.

Sungurlu'dan Serkan Şansever'in haberine göre, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Gökhan Boduroğlu koordinatörlüğünde gerçekleştirilen ‘Oyuncaklarına Talibiz’ başlıklı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Sungurlu Devlet Hastanesi Çocuk servisinde tedavi gören ve cerrahi ameliyatlara girecek çocuklar için projeye destek veren Salih Bildirici tarafından temin edilen akülü araçların teslimi yapıldı.
Öğretim Görevlisi Gökhan Boduroğlu ve öğrenciler akülü araç ve toplanan oyuncakların bir kısmını serviste tedavi gören çocuklara bayram hediyesi olarak verdi.  MYO öğrencileri çeşitli çizgi film karakteri kostümleri ile çocukları odalarında ziyaret ederek, onlara proje kapsamında hazırlanan oyuncakları teslim ettiler. Öğrencileri ve oyuncakları gören minik hastaların mutlulukları yüzlerinden okundu.

Son Güncelleme: 28.05.2019 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165