'Çoğu bitti, azı kaldı' açıklaması

AK Parti  Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum Devlet Hastanesi yeni binasının ihale sürecine yaklaşıldığını bildirdi.

26 Mayıs 2022 Perşembe 17:35
'Çoğu bitti, azı kaldı' açıklaması

AK Parti  Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum Devlet Hastanesi yeni binasının ihale sürecine yaklaşıldığını bildirdi.
Ceylan, Milletvekili Oğuzhan Kaya ile birlikte TBMM'de Nöbetçi Bakan olan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret etti.

Sağlık Bakanlığı’nca yapılan eski hastane ve müştemilatında yapılan teknik inceleme neticesinde yıkım kararı alındığını hatırlatan Ceylan, “Yeni hastane yapılması ve eski binalardan bir blokta iyileştirmeye gidilmesiyle ilgili bakanlığın aldığı karar doğrultusunda yıkım işlemleri tamamlanmak üzere. Yeni bina yapımı konusunu da sıkı bir şekilde takip ediyoruz. Ziyarette Çorum’un sağlık yatırımlarını ele aldık, özellikle  eski Devlet Hastanesi’nin yeniden yapılması için ihale süreciyle ilgili istişarelerde bulunduk. En kısa sürede ihale işlemi yapılarak hastanenin yapımına başlanacak. Diğer sağlık yatırımları konusunda da Çorum’a önemli kazanımlar sağlandı.

Çorum’u bölgenin sağlık merkezi haline getirme noktasında ilerlediklerini anlatan Ceylan, eski devlet hastanesinin bitirilmesiyle birlikte sağlık yatırımları açısından bölgenin en zengin ve kapsamlı ili olunacağını iddia etti.

Son Güncelleme: 26.05.2022 18:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Md 2022-05-27 08:56:12

Hiç inandırıcı değil çorumda sağlık sıkıntımız oldukça hala çözüm bulamıyoruz ya ankara ya samsun bizim için sağlık. Düzgün başhekim, siyasetin karışmadığı sağlık personeli istiyoruz Belki o zaman kaliteli doktorlar çorumda kalmayı düşünürler..

Avatar
Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır 2022-05-28 18:45:08

Türkiye de Çorum en az Yatırım alan ŞEHİR 'DİR. 20 senedir Çorumu İlçelerine bağlayan yollar bitirilecek, Eski Devlet Hastanesi yenilenecek, POLİS MESLEK OKULU bitirildiği halde açılmadı, HAVALİMANI yarım bırakıldı komşu ŞEHİRLERE verildi. DEMİRYOLU yalan oldu, ONKOLOJİ MERKEZİ YALAN OLDU, ACEMİ ASKERİ BİRLİĞİ YALAN OLDU, ÜNİVERSİTE KAMPÜSLERİ VB. Niceleri yalan oldu. Çorum da 4 tane Milletvekili var ve hiç bir işe yaramıyorlar. Çorum Türkiye de CEZALI ŞEHİR 'DİR. Çoruma yağmurlu havada su vermezler. Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Avatar
Arkadaşlar 2022-05-30 19:30:16

Arkadaşlar 20 yıldır aynı iktidar ve devamlı 3 vekil verilmiş yinede çoruma gerekli olan yatırımlar verilmemiştir. Şehir her geçen gün kan kaybediyor. Vekil dediğin hem Türkiye politikasına hem bölge politikasina hemde şehrin politikalarina yön verir. Bizimkiler siyaset yapıyor. Politika yapmıyor. Siyasetleride kendilerine yetmiyor.20 yıldır ağızlarında ki sakız Üniversite,havayolu, tren, toki, askeri birlik, polis okulu, yol, köprü yarısı doğru yarısı yalan oldu. Üniversite hala bitmedi bir çok eksiği var. Havayolu, tren konuşan yok. Polis okulu askeri birlik adını su içti. Yollar yarım yamalak, köprü desen denizimiz yok. Geriye hastane kaldı onuda öyle bir yere yaptılar ki gitmemek için insan direniyor. Betoncu belediye başkanınız deseniz evlere şenlik. Stad yaptım, sanayi yaptım park yaptım terminal yaptım okul yaptım cami yaptım onu yaptı bunu yaptı vatandaş olarak hergün gidip döktüğü betonlari kemirip karnımızı doyuruyoruz.Tayyip Erdoğan bile en azından ev yaptım araba verdim diyor. Bunlar Tayyip Erdoğan in yerinde olsa dünya yoktu biz yaptık diye gezecekler.Bırakın bu işleri yaptiklarinizin

banner165