Çölyak Derneği Başkanı oldu

Çölyak Derneği Genel Kurul yaparak yeni yönetimini belirledi.

18 Şubat 2019 Pazartesi 22:55
Çölyak Derneği Başkanı oldu

Çölyak Derneği Genel Kurul yaparak yeni yönetimini belirledi.

Hafta sonu Epteroğlu İş Merkezi’ndeki dernek bürosunda gerçekleştirilen genel kurulda, derneğin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu;

1- Fatma Müjgan Demir (Emekli Özel Sektör Yöneticisi)

2- Hacer Kesici (Engelli Merkezi Eğitici)

3- Mustafa Azak (Mimar Sinan Aile Sağlığı Merkezi Aile Hekimi)

4- Hüseyin Özden (Hitit Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı)

5- Sıdtık Veldet (Emekli Memur)

6- Ömer Yıldırım (Mali Müşavir)

7- Tuncay Kesici (Muhasebeci)

Genel Kurul sonrası yapılan Yönetim Kurulu toplantısında ise Çorum Çölyak Derneği’nin Başkanı Fatma Müjgan Demir, Başkan Yardımcısı Hacer Kesici olarak belirlendi.

Konu konuya ilişkin bir açıklama yapan yeni Dernek Başkanı Fatma Müjgan Demir, şöyle dedi;

“Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olduğum Çorum Çölyak Derneği’nin Başkanlık görevi tarafıma verildi. Bu bir ekip işi ve aynı ekiple çalışmalarımıza devam edeceğiz. Başkanımız Hacer Kesici bu yönetimde de yer alıyor. Onun tecrübeleri ve bugüne kadar yürütülen işlerdeki özverili çalışmaları bizim için çok önemli. Çölyaklılar için elbirliği ile bütün faaliyetlerimizi birlikte yürütmeye devam edeceğiz. Özellikle bizim için çok büyük bir önemi olan ‘Glutensiz Üret Sağlıklı Tüket’ projemizin başarıyla gerçekleştirilmesi için elimizden gelen gayreti fazlasıyla göstereceğiz. Yeni Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımla beraber Genel Kurulumuzun herkes için hayırlı olmasını dilerim.”dedi.

Son Güncelleme: 19.02.2019 10:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.