Çorum'a YEDAM açılıyor

Yeşilay Çorum Şubesi uyuşturucu bağımlıları ve ailelerine destek amacıyla Danışma Merkezi kurdu.

08 Ocak 2019 Salı 15:57
Çorum'a YEDAM açılıyor

Yeşilay Şube Başkanı Dr. İsmail Türker Ejder ve yönetim kurulu AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu ile birlikte TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Yeşilay Şube Başkanı Dr. İsmail Türker Ejder, 6 ay önce kurdukları Yeşilay’ın genel kurulunu  yaparak güçlü bir yönetim oluşturduklarını, şube binasına Türkiye’nin sekizinci Yeşilay Danışma Merkezi’ni (YEDAM) kurduklarını, bu ay içinde hizmete açacaklarını söyledi.

YEDAM’a uyuşturucu bağımlıları ve ailelerinin 444 79 75 numaralı telefonla veya direkt başvurmaları halinde Uzman Psikologlar ve Sosyal Hizmet uzmanlarınca destek görüşmeleri yapılacağını, burada kesinlikle kayıt tutulmayacağını ailelerin gönül rahatlığı ile başvurabileceklerini aktaran Ejder, ayrıca şube binasının üst katlarının sadece bir şube merkezi değil gençlerin, çocukların ve bayanların faydalanacağı, içinde sosyal ve kültürel faaliyetlerin yapılacağı, Yeşilay gönüllülerinin buluşma noktası yapmayı istediklerini kaydetti.

Ejder, Çorum’da kök hücre bağışı sağlanması amacıyla ‘Çorum Kök Salıyor’ adlı kampanya başlattıklarını hatırlattı.

Yeşilay Corum Şubesi Başkan Yardımcılığı görevini yürüten AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu da, bağımlılıkla mücadelenin hükümetin en öncelikli gündem maddelerinden birisi olduğunu belirterek, Dr. Ejder ve ekibinin Bağımlılıkla Mücadelede hiç durmadan çalıştıklarını ve sürekli projeler geliştirdiklerini söyledi.

Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yeşilay Çorum Şubesi’nin yapacağı faaliyetler ve özellikle ‘Kök Hücre Kampanyası’nın çok hayati bir konu olduğunu belirterek, bu konuda her zaman yanlarında olacakları sözünü verdi.

Son Güncelleme: 08.01.2019 16:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165