Çorum için tehlike çanları!

Vali Mustafa Çiftçi, vaka haritasında Çorum’un büyük bir ihtimalle kırmızı bölgedeki iller arasına gereceğini açıkladı.

30 Temmuz 2021 Cuma 18:19
Çorum için tehlike çanları!

Türkiye genelinde koronavirüs vaka sayılarındaki artış Çorum’a da yansıdı. Vali Mustafa Çiftçi, önümüzdeki hafta açıklanacak olan vaka haritasında Çorum’un büyük bir ihtimalle kırmızı bölgedeki iller arasına girmiş olacağını açıkladı.

Vali Çiftçi, İl Koordinasyon Kurul Toplantısı’nda yaptığı açıklamada, vakalarla ilgili son durumu değerlendirdi. Sağlık Bakanlığının bu hafta başında açıkladığı insidans haritasına göre Çorum’da vaka sayısının yüz binde 40.52’ye yükseldiğini belirten Vali Çiftç,i “Bizdeki son rakamlar, vaka sayılarının daha da yükseldiğini gösteriyor. Rakamlara göre önceki hafta sarı bölgedeydik. Bu hafta turuncu bölgeye geldik, önümüzdeki haftanın rakamları açıklandığında ise büyük bir ihtimalle kırmızı bölgede yer almış olacağız. Ülkemizdeki vaka sayıları son iki günde 20 binlere çıkmış durumda. Bunun ilimize de yansımaları var. Çok daha dikkatli olmamız gerekiyor” dedi.

‘TEK ÇARE AŞI’

Aşılama oranları  hakkında da bilgiler veren  Çiftçi, Çorum il genelinde 1, 2 ve 3’üncü doz aşı sayısının 524 bine ulaştığını belirterek, “Salgının tek çaresi aşıdır. Bunun için vatandaşlarımızın daha bilinçli olmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 30.07.2021 19:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dogru 2021-07-30 22:09:15

üst kademedeki insanların halka mesafe ve maske konusunda örnek olmaları gerekir.Başına verdikleri ve açılışını yaptıkları hizmetlerde bu kurallara dikkat ederek resim vermeleri gerekir.Niye yazdım.Bazı açılış ve toplantılarda bunların dikkate alınmadığını gördüğüm icin

Avatar
Corum 19 2021-07-31 00:44:48

Maske takan tek kişi yok eylülde mektepler tatil

Avatar
Seyfi 2021-08-01 19:03:30

Böyle devam edin. Ne 9lavsk canım ucunda alt tarafı ölüm var.

Avatar
çrm 2021-08-03 20:32:41

insanlara korku salıyolar kendileri maskesiz geziyor harita da çorum yüzde 70 lerde aşılama neye inanacağımızı şaşırdık

banner165