‘Çorum sağlıkta söz sahibi olacak’

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu, Hastane Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İsmail Kartal, İzleme Ölçme ve Değerlendirme...

27 Eylül 2013 Cuma 15:41
 ‘Çorum sağlıkta söz sahibi olacak’


Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu, Hastane Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İsmail Kartal, İzleme Ölçme ve Değerlendirme Başkan Yardımcısı Op. Dr. Merve Akın, Çorum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Turgay Happani ve Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel  çeşitli  incelemelerde bulunmak üzere hastanemize çalışma  ziyaretinde bulundular.

Yapılan yazılı açıklamaya göre, h
astane idarecileri ile bir toplantı yapan Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu, Çorum’da sağlık alanında güzel işler yapıldığını, hastane inşaatının tamamlanmasından sonra kentin bölgede sağlık alanında söz sahibi olacağını, devletin yeni hastane inşaatı ile Çorum’da en büyük yatırımı yaptığını, Türkiye’de ve Çorum’da sağlık alanında büyük ilerlemeler kaydedildiğini ve kalitenin giderek artırılacağını’ifade etti.

Yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr.Turgay Happani, Sağlık Müdürü Dr.İsmail Yücel ve Hastane Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Musa Zorlu’ya ve hastane idarecilerine teşekkür etti.

Daha sonra  hastanenin çeşitli birimlerinde inceleme yapan heyet, Hastane Yönetici Yrd. Doç. Dr. Musa Zorlu’dan bilgi aldı.





Son Güncelleme: 27.09.2013 15:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165