Çorum'un hekim ihtiyacı Bakan'da

Çorum Valisi Çiftçi Sağlık Bakan Koca'ya Çorum'un ihtiyacı olan branşlardaki hekim ihtiyacını aktardı

11 Ocak 2019 Cuma 17:46
Çorum'un hekim ihtiyacı Bakan'da

Vali Mustafa Çiftçi Çorum’un acil ihtiyaç duyduğu branşlardaki hekim ihtiyacını Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya iletti. Bakan ve Bakan Yardımcıları ile Çorum’un sağlık alanındaki ihtiyaçlarını aktaran Vali Mustafa Çiftçi, bu konuda yardımcı olmalarını istedi.

Son Güncelleme: 13.01.2019 16:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adrm 2019-01-12 04:11:15

Sayın valim, son üç ayda romatolog, hematolog ve endokrinolog gitti. Bunlar hep yan dal. Yani okumuşun da okumuşu. Neden gittiler diye hesap veren oldu mu? Ülkede kaç tane var ki çorum'a getireceksiniz. Önce kaçırmayın. Üç kuruşa icap nöbeti, devamlı poliklinik, görevlendirme koyarsanız kim neden gelsin çorum'a. Çorumlu olan bile gelip manzarayı görüp kaçıyor. Kalmak isteyen kimse yok. Özelden teklif alan herkes gidebilir. Burası da 5 yıl öncesinin 2. Basamak taşra hastanesi olur. 1 yılda olur bunlar

Avatar
Ahmet 2019-01-12 10:55:36

Sayın valim hastanenin çevre temizliğinden otopark çamurluğundan başlayıp hastanenin içindeki sorunlarla ilgilenirseniz vatandas olarak çok seviniriz.Malesef vekillerimiz ve belediye ilgisizler.