Çorum’a 111 atama

Sağlık Bakanlığı'nca Çorum’a 111 sağlık personelinin ataması yapıldı.

02 Ağustos 2019 Cuma 15:16
Çorum’a 111 atama

Sağlık Bakanlığı 2019/4 KPSS sonuçlarına göre Çorum’a 111 sağlık personelinin atamasını yaptı.
AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ın verdiği bilgiye göre, Çorum merkez, İskilip, Osmancık, Alaca, Bayat, Kargı, Sungurlu, Uğurludağ, Ortaköy, Mecitözü, Oğuzlar ve Dodura ilçe hastaneleri, bazı ilçelere bağlı köylerin sağlık evleri, toplum sağlığı merkezleri ile ağız ve diş sağlığı merkezlerine çeşitli branşlarda toplam 111 sağlık personeli ataması gerçekleştirildi.
Sağlık personellerinin dağılımı ise ebe, diyetisyen, fizyoterapist, hemşire, odryolog, pisikolog, sağlık teknikeri ve sağlık teknisyeni olarak yapıldı.
İlçe ve köylerin dışında merkez Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ortopedi, patolojik anatomi, elektronörofizyoloji, fizik tedavi branşlarında sağlık teknikeri, fizyoterapist ve hemşire atandı.

Son Güncelleme: 03.08.2019 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu doktor 2019-08-05 14:40:12

Gelende torpil düzenini görünce kaçar merak etmeyin..