Çorum’a 9 hekim atandı

Sağlık Bakanlığı’ndan çeşitli branşlarda Çorum’a 9 hekim ataması yapıldı.

17 Nisan 2020 Cuma 20:20
Çorum’a 9 hekim atandı

Sağlık Bakanlığı’nca Çorum’a çeşitli branşlarda 9 hekim ataması yapıldı.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ın verdiği bilgiye göre, Kargı Ahmet Hamdi Akpınar Devlet Hastanesi’ne uzman tabip, Oğuzlar İlçe Devlet Hastanesi’ne uzman tabip, Alaca Devlet Hastanesi’ne iki İç Hastalıkları Uzmanı, Sungurlu Devlet Hastanesi’ne Ruh Sağlığı Uzmanı ile Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı ve Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı ve Romatoloji Uzmanı atandı.

HEKİM AÇIĞI ÖNEMLİ ÖLÇÜDE GİDERİLDİ

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum’daki hastanelere 9 uzman doktor atanması ile birlikte Milletvekili Ceylan, yaptığı hekim açığının önemli ölçüde giderildiğini bildirdi.

Bir süre önce ziyaret ettikleri Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın Çorum’un tüm hastanelerinde uzman ve pratisyen hekim eksikliğinin giderilmesi konusunda talimat verdiğini hatırlatan Ceylan, talimat doğrultusunda yapılan atamalar neticesinde Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi başta olmak üzere 4 ilçe devlet hastanesine doktor atamalarının yapıldığını hatırlattı.

Dünyayı etkisi altına alarak Türkiye'ye ulaşan koronavirüs salgınıyla birlikte sağlık çalışanlarının ve yapılan sağlık yatırımlarının öneminin çok daha iyi anlaşıldığını vurgulayan Ceylan, fedakarca görev yapan tüm sağlık çalışanlarına millet olarak minnettar olduklarını belirtti.

Sağlık ordusunun neferlerine teşekkür eden Ceylan, içindeki bulunduğumuz sıkıntı günlerde hemşehrilerinin konuyu ciddiye almalarını, zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamalarını ve hijyene her zamankinden daha fazla dikkat etmeleri tavsiyesinde bulundu.

Son Güncelleme: 17.04.2020 20:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yunus 2020-04-17 20:31:45

Vekillerimiz doktor atamalarını takiptiler ! İyi iş yapıyorlar . Zaten yapabilecek başka iş de yok .

Avatar
Osmancık 2020-04-17 22:35:46

Sayın ASC OSMANCIK A YİNE HEKİM YOK HE Mİ

Avatar
Doktor 2020-04-18 09:54:45

Bakanlığın yaptığı atamada vekilin etkisi sıfır.. Çorum gerçekten ilginç bir yer.. Bu arada torpiliniz yoksa uğramayın buraya hiç..

Avatar
Talat 2020-04-18 23:02:11

Atamaları Meclis’te vekiller yapmıyor ki?

Avatar
Çorumlu seçmen 2020-04-20 00:20:35

Çorum vekili Ceylan bir önceki ulaşımdan sorumlu Bakanın görevdeyken söz verdiği havaalanı işini takip etsin, doktor, öğretmen atamalarını ilgili Bakanlık yapar, vekiller takip etse de etmese de bu atama işleri rutindir.

Avatar
Geçici işçi 2020-04-18 21:09:59

Bence yakışıyor...