Çorum’a bu merkez sınıf atlatır, siyasi irade neyi bekliyor?

Çorum’a sağlıkta sınıf atlatacak olan Onkoloji ve Tedavi Merkezi binasının ikinci etap ihalesi bekleniyor.

25 Nisan 2021 Pazar 00:55
Çorum’a bu merkez sınıf atlatır, siyasi irade neyi bekliyor?

MUSTAFA DEMİRER

Çorum’a sağlıkta sınıf atlatacak olan Onkoloji ve Tedavi Merkezi binasının ikinci etap ihale sürecinin hala gerçekleştirilmemesi dikkat çekiyor. Siyasi iradenin neyi beklediği de ayrıca merak konusu.

Hatırlarsak, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi sahasında Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi için iki etaplı ihale süreci başlatıldı. Sağlık Bakanlığı’nca milyon dolarlık radyoloji ve PET-CT cihazları hastaneye teslim edildi. Bina yapımının yerel imkanlarla yapılması şartı koşuldu.

MİLYON DOLARLIK CİHAZLAR BİNAYI BEKLİYOR

Gelişmeler üzerine İl Özel İdaresi Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin ilk etabında özellikli bir inşaat olan Radyoterapi Ünitesi’ni ihale etti ve yapımı tamamlanarak teslim edildi. Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin yüzde 75’lik kısmını ilgilendiren diğer binası için günlerdir ihaleye çıkılması bekleniyor.

BİRAZ DAHA ACELE ETSEK

İktidar partisinin yerel temsilcilerinin Çorum’a sağlıkta sınıf atlatacak olan Onkoloji Merkezi’nin ikinci etap ihalesinin bir an önce yapılması yönünde enerji harcaması bekleniyor. Ardından binanın yapımı için gerekli kaynak zaten daha rahat bulunacak.

Son Güncelleme: 25.04.2021 22:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2021-04-25 16:16:54

Hani 3 ayda bitecekti . (Ağustos taki haberlere bakın) . Nerde ne yalan söylediğini de unutuyor.

Avatar
Hicham el Guerrouj 2021-04-25 18:39:25

Sınıf atlatmak?!
Kaçıncı sınıfa atlayacağız?
Durun hesaplayalım:
Şu an 1. sınıfta olduğumuzu varsayalım. Hızlı tren gelince 2. sınıf, havaalanı gelince 3. sınıf, polis moral eğitim merkezi gelince 4, acemi birliği gelince 5, eski hastane tekrar açılınca 6, Hitit Üniversitesi kampüsü bitince 7, Kırkdilim tünelleri bitince 8... diye gider bu. Daha hastane önüne alt ya da üst geçit, her iki üç ayda procesi(!) önünde poz verilen Osmancık Köprüsü kavşağı, yıllardır bitmeyen Tımarlı sulama procesi(!) de var.
Bu hesaba göre çok yakında üniversite mezunu, hatta doktora tez aşamasına geliriz bence!

Avatar
gulmemek elde degil 2021-07-28 08:34:05

il saglik müdürünü dahi atanmasını basaramayanlar onkolji hastanesimi kuracaklarmis. ula ula guldurmeyin beni bunlar anca kağittan maketten hastane yaparlar bazilarida alkişlar biz halkda uyumaya devam ederiz

Avatar
Mazlum 2021-04-25 13:13:11

Biz Çorum'da yaşayanlar olarak ve kanserden annesini babasını kaybetmiş biri olarak dört gözle bekliyoruz. Yapanlardan Allah razı olsun. Onlara her daim dua ederiz

Avatar
Acaba 2021-04-25 15:52:00

Halbuki asc sürekli doktorla beraber , hiç ilin sorunlarını konuşmuyorlar mı acaba

Avatar
Vatandaş20 2021-04-25 21:27:32

Hangi irade? Zaten yatacak olan çiftçi destek ödemeleri hesaplara yatırıldı diye çıkar gazetelere haber verirler anca

Avatar
Vatandaş 21 2021-04-26 05:47:11

Yada zaten devletin dağıtacağı tekerlekli sandalyeler dağıtıldı diye haber yapılıp vatandaş rencide edilir