Çorum’a geliyorlar

‘Süslü Kadınlar Bisiklet Turu’ 19 Eylül 2021 Pazar günü Çorum’da gerçekleştirilecek.

12 Eylül 2021 Pazar 22:55
Çorum’a geliyorlar

‘Süslü Kadınlar Bisiklet Turu’ 19 Eylül 2021 Pazar günü Çorum’da gerçekleştirilecek.

Çorumlu Kadınlar bisikletleriyle “Süslü Kadınlar Bisiklet Turu’na katılmak üzere Kent Meydanı önünde toplanacak ve ardından Saat Kulesi, Çorum Müzesi istikametinde bisiklet sürüşü yapacak.

Süslü Kadınlar Bisiklet Turu Organizasyonu adına açıklama yapan Melek Gizem Çataroğlu, ‘Dünya etkinliğin ‘Otomobilsiz Kentler Günü’, ‘Sürdürülebilir ve Aktif Ulaşım’ konularına dikkat çekmek için bir farkındalık yaratmak, kadınların bisiklete binmesini teşvik etmek amacıyla gönüllü kadınlar tarafından hiçbir kurum ve kuruluşa bağlı olmadan düzenlendiğini belirterek, şöyle dedi: “İzmir’de 2013 yılında ilk kez yapılan ve şehrimizde dördüncü kez yapılacak etkinliğin, bu yıl yaklaşık 150 şehirde (25 ülkede)  eş zamanlı olarak düzenlenmesi amaçlanmaktadır. Etkinliğin merkezi ve çıkış noktası İzmir’dir. Etkinlik sadece Türkiye’de değil, uluslararası platformlarda da tanınmaktadır. Bu etkinlik renkli görüntüleriyle Çorum'un tanıtımına katkıda bulunacaktır.

Süslü Kadınlar Bisiklet Turu’nun Kent Meydanı’nda, basın açıklaması ile başlaması ve ardından Vilayet Parkı yanından caddeye çıkılması, Saat Kulesi önünden Çorum Müzesi’ne uğraması, ardından Cengiz Topel Caddesi’ni takip ederek Özdoğanlar Sineması kavşağından Bahabey Caddesi’ne çıkılması ve ardından Kent Meydanı’na ulaşılması planlanmaktadır.

Turun sonunda Kent Meydanı önünde emeği geçenler için teşekkür konuşması ve ardından müzikli eğlence yapılacaktır.
Bisiklet kiralama noktaları Facebook Çorum Süslü Kadınlar Bisiklet Turu etkinlik sayfası ve corumskbt instagram sayfasından duyurulacaktır.

Son Güncelleme: 13.09.2021 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cafer 2021-09-13 13:25:52

'süslü kadınlar' ne absürt bir isim...