Çorum’da maske denetimi

Çorum'un Sungurlu ilçesinde maske ve emniyet kemer denetimi yapıldı.

28 Temmuz 2020 Salı 18:25
Çorum’da maske denetimi

İçişleri Bakanlığının 81 ilin valiliğine gönderdiği talimat doğrultusunda, Çorum Valiliğince açık ve toplu alanlarda maske takma zorunluğu getirildi. Alınan karar sonrasın da Sungurlu’da maske ve emniyet kemer denetimi yapıldı.
Sungurlu Kaymakamlığı önünde İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma ekiplerinin yaptığı ortak uygulamada araçlar tek tek durdurularak, araç içerisindeki vatandaşların maske ve emniyet kemeri denetimi yapıldı.
Yapılan denetimlerde vatandaşlara kurallarda uymaları konularında uyarıda bulunarak, kurallara uymayan araç sürücü ve yolculara cezai işlem uygulandı.


İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
corumlee 2020-07-28 20:18:49

çorum değil sungurlu. başlığı düzeltin....

Avatar
Hal ve gidişimiz 2020-07-29 14:26:29

Çorum merkez ilçede maske denetimi yok.Vatandaş serbest stilde geziyor.Bayram yoğunluğu sebebiyle sosyal mesafe de kalmadı.Vaziyetimiz bayram sonrası ne olabilir?Allah korusun.