Çorum’dan Sağlık Bakanı’na mesaj

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan koranavirüsle ilgili vaka seyrinin il bazında verilmesi isteniyor.

26 Mart 2020 Perşembe 10:38
Çorum’dan Sağlık Bakanı’na mesaj

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, dün akşam Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile düzenlediği ortak basın toplantısında koronavirüs salgınıyla ilgili gerektiği takdirde Türkiye genelindeki il bazında dağılımın verilebileceğini açıkladı.
Bakan Koca, gazetecilerden gelen bir soru “Koronavirüs vakaları il bazında var. Biz il bazındaki dağılımı da göstermiş olacağız. Bunu biliyoruz. Bunu da benzer tabloda yayınlamış olacağız.İl bazında gerektiğinde verilir.” diye konuştu.
Konuya ilişkin haber  Habercim19’da yer alınca okurlardan da yorumlar gelmeye başladı.
Koronavirüs vakalarındaki seyrinin il il açıklanması gerektiğini belirten okurlar, böylece vatandaşların daha sıkı tedbir alacağı görüşünü savunuyorlar.
Konuya ilişkin bir okur, “Aynen bakan gizleyince ne oluyor? Yaşlılar, gençler sokakta dolaşıyor. Çünkü bizim yaşadığımız yerde virüs yok diyorlar ve tedbir almayarak benim de sağlığımı tehlikeye atıyorlar. Bence bu sizin suçunuz.” derken, bir diğer vatandaş ise “Her il ve ilçede olan koranavirüs  vaka sayısı açıklanmalı. En azından vatandaş daha iyi tedbir alır.”İfadelerine yer veriyor.

Son Güncelleme: 26.03.2020 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.