Çorumlu akademisyen paylaştı, Bakan mesajı verdi

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Çorumlu Mehmet Sercan Ercan’ın maske konulu bir paylaşımını alıntıladı ve mesajı verdi.

17 Ağustos 2020 Pazartesi 00:28
Çorumlu akademisyen paylaştı, Bakan mesajı verdi

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Çorumlu hukukçu ve akademisyen Mehmet Sercan Ercan’ın maske konulu bir paylaşımını alıntılayarak mesaj verdi.


Çorum Belediyesi eski Kültür Müdürü Mustafa Ercan’ın da oğlu olan Mehmet Sercan Ercan, koronavirüs salgını sürecinde bindiği asansörde maske uyarısı sonrası yaşadıklarını şu sözlerle aktardı; “Asansöre bindim, hemen peşimden 4 kişilik bir aile bindi asansöre, maskeleri yoktu. ‘Yanlış anlamazsanız siz bir sonraki asansöre binebilir misiniz? maskeniz yok’ dedim. Herif, ‘Yok ben inmem, istiyorsan sen çık. Kendine güvenmiyorsan insan içine çıkmayacaksın” dedi.
Hemşehrimiz Mehmet Sercan Ercan’ın asansörde maske uyarısı sonrası yaşadığı paylaşımı alıntılayan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, ardından şu mesajı verdi; “Maskesini takmadığı için uyarıldığında, “Kendine güvenmiyorsan insan içine çıkmayacaksın.” diyen var. Kendileri, bugün yarın, tedavi altında, izolasyonda ya da hastalığı bir yakınına bulaştırmış, özlü sözlerini gözden geçiriyor olacaklar. Karşılıklı kural varken, ne gerek var!”

Son Güncelleme: 17.08.2020 18:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Birlikte yaşıyoruz,ama eğitim şart 2020-08-17 12:22:15

Hemşerimiz uyarıda bulunmuş.Vatandaş çıkmayınca kendisine asansörden çıkmak düşer.Halden anlamayan ve kendisine göre cevap bulan bir şahıs ile birlikte asansörü kullanamaya gerek Yok.Çünkü;örneklediği insan tipi fazlaca mevcut.

Misafir Avatar
Vatandaş 2020-08-17 18:01:25 @Birlikte yaşıyoruz,ama eğitim şart

Hemserimlz de kendisi inmiştir asansörden. Heralde o şahısla birarada kullanmamıştır asansörü. Cahillik, saygısızlık tek kelimeyle.

Beğenmedim! (0)