Çorum’un en önemli giriş kapısında tedbir

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Çorum’un giriş kapısı olan Sungurlu'da ilçe giriş ve çıkışlarında da denetimler yapılmaya başlandı.

03 Nisan 2020 Cuma 09:52
Çorum’un en önemli giriş kapısında tedbir

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Çorum’un giriş kapısı olan Sungurl'dau ilçe giriş ve çıkışlarında da denetimler yapılmaya başlandı.
Tüm dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alınan virüs salgını nedeniyle Çorum’un en önemli giriş kapılarından olan Sungurlu’da tedbirler en üst düzeye çıkarıldı. İlçe giriş ve çıkışları kontrol altına alındı.


Türkiye’nin en önemli geçiş güzergahları arasında bulunan Karadeniz’i İç Anadolu’ya bağlayan i Sungurlu-Çorum yol güzergahlarında koronavirüs denetimi yapıldı. İlçe Bölge Trafik İstasyon Amirliği ve Jandarma Komutanlığı ekiplerince durdurulan araçlarda sağlık ekiplerince sürücü ve yolcuların ateşi ölçüldü. Sağlık ekipleri sürücülere ve yolculara 14 kuralı hatırlatarak uyması gerekenleri anlattı. Güvenlik güçleri ise sürücülere gidecekleri istikameti sorarak acil ihtiyaçlar dışında sokağa çıkmamaları konusunda uyardı.


Öte yandan ilçenin giriş ve çıkışlarında polis ve jandarma ekiplerinin uygulamaya devam edeceği bildirildi. (Serkan Şansever)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2020-04-03 11:56:13

Ateş belirtisi göstermeyen taşıyıcılar ne olacak? Önlem alıyor gibi yapmanın kendimizi kandırmaktan başka bir şey olmadığını ne zaman anlayacaksınız?

Avatar
Dürüst 2020-04-03 14:46:07

Peki ne yapılabilir, Tüm dünyada o şekilde uygulanıyor.

Misafir Avatar
Ahmet 2020-04-03 18:10:19 @Dürüst

Seyahat kısıtlaması. Otobüsle giderken izin alındığı gibi otomobille giderken de izin. İşi olmayan gezmesin, otursun oturduğu yerde.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Dürüst 2020-04-03 14:55:41

Peki ne yapılabilir, Tüm dünyada o şekilde uygulanıyor.

Avatar
Dürüst 2020-04-03 14:59:59

ABD'de testler yeni ücretsiz oldu

banner165