Derneğe kumar baskını

Çorum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Müdürlüğü ekipleri kumar operasyonu düzenledi.

14 Nisan 2023 Cuma 18:23
Derneğe kumar baskını

Çorum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Müdürlüğü ekipleri kumar operasyonu düzenledi.

Yavruturna Mahallesi Esnafevler 1. Sokak üzerinde faaliyet gösteren bir dernekte yapılan aramada, 200 TL para, 104 adet iskambil kâğıdı, adet kullanılmış yazboz kâğıdı ele geçirildi. Şüpheli dernek başkanı hakkında ‘Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlama’ suçundan adli işlem başlatılırken, dernekte kumar oynadığı tespit edilen 4  kişiye idari para cezası uygulandı.

KOM’DAN KAÇAK SİGARA OPERASYONU

Çorum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il merkezinde düzenlenen 2 ayrı operasyonda çok sayıda kaçak sigara ile cinsel içerikli ürün ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, il merkezinde yapılan iki ayrı çalışmada, 2 şahsın ikamet ve iş yerinde doldurulmuş makaron sigara satıldığının tespit edilmesi üzerine, bahse konu ikamet ve iş yerinde yapılan adli aramada; 25 bin 160 adet kaçak makaron sigara, 5 kilogram kaçak kıyılmış tütün, 1 adet sigara basma makinesi, 1 adet hava kompresörü, 19 adet kaçak elektronik sigara, 9 adet kaçak elektronik sigara likiti ile 120 adet kaçak cinsel içerikli ürün ele geçirildi.

Kaçak sigaralar ile diğer malzemelere el koyan polis ekipleri, iki şüpheli şahıs hakkında 5607 sayılı kanun maddesine muhalefet etmek suçunda adli işlem başlattı.

Son Güncelleme: 15.04.2023 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Md 2023-04-17 09:53:47

Yav hala bak yaa Şu sigaracıları yakalamayın zam geliyo sonra .. :)

Avatar
Adı ne 2023-04-15 05:13:19

Abi derneğin adı ne yazamıyor musunuz? Dernekler sıkı denetimdem geçmeli.