Diş Hastanesi'nin yeri kesinleşti

Bir süredir kamuoyunda yeri tartışılan Diş Hastanesi'nin nereye yapılacağına karar verildi

10 Ağustos 2018 Cuma 15:55
Diş Hastanesi'nin yeri kesinleşti

MUSTAFA DEMİRER

Çorum’da yapılması planlanan ve kamuoyunda tartışmalara neden olan Diş Hastanesi’nin yeri kesinleşti.

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Yavruturna Mahallesi Muhtarlığı’nda Diş Hastanesi ile ilgili bugün bir toplantı yaptı. Bahçelievler ve Yavruturna Mahallesi Muhtarları ile bölge sakinlerinin katıldığı toplantıda, açılış konuşmasını AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ yaptı.

YENİ BİR MÜJDE DAHA!

Karadağ, 14 mahallemizin hepsine eşit hizmet verdiklerini belirterek, “Diş Hastanesi’nin mevcut yerine yapılması ile ilgili CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse ile de istişare ettik. Eski Sağlık Bakanımız döneminde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yerine donanımlı Diş Hastanesi sözü aldık. Madem bu bölgede aynı yerde bu merkez var, hastaneyi de buraya yapmayı istedik. Diş Hastanesi’ni Yavruturna Sağlık Merkezi’nin olduğu yere yapacağız. Yeşil alanlar büyük ölçüde korunacak. Ayrıca bir müjde daha  veriyorum. Yavruturna Aile Sağlık Merkezi’ni aynı bölgeye yapacağız.” diye konuştu.

ÇATLAK SESLERE İTİBAR ETMİYORUZ

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise, Çorum’da 14 mahalleyi eşit şekilde kalkındırmak amacında olduklarını vurgulayarak,  “530 bin nüfusun il başkanı ve vekiliyiz. Sandıktan sonra bir ve beraber olacağız. Çorum’da elhamdülillah birliği sağladık. Diş Hastanesi’nin yeri konusunda bazı çatlak sesler geldi. Biz şaşırdık. Birileri neden bu işe çomak sokmaya çalışıyor. Burada hareket, canlılık olacak. Bu çatlak sesler nedeniyle biraz bekledik. Baktık ufak bir şeymiş. Biz kim ne derse desin Diş Hastanesi’ni buraya yapacağız. Diş Hekimliği Fakültesi de kuruldu. Diş Hastanesiyle afiliasyonu yapılacak. Benim vatandaşımı profesör, doçent muayene edecek. Diş problemlerinde Samsun’a, Ankara’ya sevk olmayacak. Çorum’da önce sağlık diyoruz. Çorum şu anda dışardan yüzde 40 sevk alıyor. Bize dua edin, destek olun hep birlikte Çorum olalım.”

Toplantıda bazı bölge sakinleri de yeşilin korunmasına yönelik hassasiyetlerini dile getirdiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2018-08-12 10:02:31

Şıracı ve bozacılar... Trafik gümleyince, her yer beton olunca göreceksiniz. Sırf kısa vadeli ekonomik kazanç için esnafın baskısıyla kabul edilen bu karar aynen stadın yeri gibi hatalıdır. bu millet gerçekten akıllanmıyor

Avatar
Vantandaş-2 2018-08-12 20:10:52

Teşekkür ederiz sayın vekilim diş hastanesi gerçekten Çorum için olması gereken bir ihtiyacı giderecektir.
Trafik sorununu neden görmüyorsunuz. Şuanda bile ışıklarda uzun kuyruklar oluşuyor.
Küçük şehir psikolojisinden bir türlü kurtulamadık her şey merkezde olacak diye birşey yok ki.
Bir çok arazi var Çorum'da
Analaşılan sizler Çatlak seslerin büyüklüğüne göre yeşile önem veriyorsunuz.
Bencede Yeşilin Korunması çok önemli.

Avatar
Hakan 2018-08-14 19:28:56

Şehir merkezinde hastane olmaz diyen siyasetçiler şimdi neden şehir merkezine hastane yapıyorlar.dediklerinizin arkasında durun ya da susun.

banner165