Diş Hastanesi ve Onkoloji Merkezi açıklaması

Sağlık Müdürü Dr. Ömer Sobacı, Diş Hastanesi ve Onkoloji Merkezi ile ilgili açıklama yaptı.

28 Mayıs 2021 Cuma 23:44
Diş Hastanesi ve Onkoloji Merkezi açıklaması

Sağlık Müdürü Dr. Ömer Sobacı, Diş Hastanesi’nin temelinin yıl sonunda atılacağını, Onkoloji Tanı ve Tedavi  Merkezi'nin de yine yıl sonunda açılacağını söyledi.

Çorum Web Tv'de Şehir Sohbetleri programında Turhan Candan'ın konuğu olan Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ömer Sobacı, Güney Kampüsü'ne yapılacak Diş Hastanesi'nin temelinin yıl sonunda atılmasının planlandığını ifade etti. Şu anda bakanlık tarafından hastanenin projesinin çizildiğini belirten Sobacı, yakın zamanda ihaleye çıkılacağını ve yıl sonuna kadar temelinin atılmasının planlandığını kaydetti.

Sobacı, Eylül ayında Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde temeli atılan Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi'nin yıl sonunda bitmesinin hedeflendiğini sözlerine ekledi.

ÇORUM’DA KORONAVİRÜS

Çorum'da bugüne kadar 71 bin 179 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını belirten Sobacı, hastalığın başladığı Mart 2020'den bu yana 1086 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi.

Sobacı, Çorum'da koronavirüsün  İngiltere ve Güney Afrika varyantının görüldüğünü, Hindistan varyantına ise rastlanmadığını kaydetti.

Son Güncelleme: 29.05.2021 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Onur 2021-05-29 11:39:59

Sen göremezsin hocam yeni sağlık il müdürümüz açılışını yapar sen de evinde torun seversin yaş olmuş yetmiş

Avatar
Çorumlu 2021-05-29 14:05:30

Çorumumuza yapılan yatırımlar yarım bırakılıyor,kaderlerine terk ediliyor. Büyük Yatırımları Çorumumuza vermezler, engellerle. YOZGAT'LI FUAT OKTAY, CEMİL ÇİÇEK, BEKİR BOZDAĞ VE AMASYA'LI AKİF GÜLLE YATIRIMLARI ÇORUMUMUZA VERMEZLER, EN BÜYÜK ENGELDİRLER. Bunlar Çorumumuzun önünü tıkayan kişiler. Çorumlu ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum.

Avatar
Çorumlu 2021-05-29 16:08:50

Her sene ayrı terane... Beceriksiz yöneticiler Çorum bunu hakkediyor..

Avatar
Cesur 2021-05-29 21:42:16

Eylül 2020 de 3 Milletvekili ve İl Başkanı 3 Ay da tamamlanacak diye reklam yapıyorlardı Ne Oldu Hastane bitti diyelim bir tane Onkoloji Dr var bu siyasiler olduğu sürece kim gelecek Çorumlu yazmış Fıat Oktay Cemil Çiçek diye biz neden öyle Milletvekili çıkarmıyoruz