Durumları merak ediliyordu

Kısa süre önce koronavirüse yakalanan ve tedavi altına alınan Çorumlu iki işadamının sağlık durumları merak ediliyordu.

11 Kasım 2020 Çarşamba 19:14
Durumları merak ediliyordu

Çorum’da iki işadamı kısa süre önce koronavirüse yakalanmıştı, sağlıkları merak ediliyordu.

Edindiğimiz bilgiye göre; Covid-19 teşhisiyle Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan işadamı Uğur Barlık, geçtiğimiz günlerde normal servise alındı. Sağlık durumu iyiye giderken, hafta sonu taburcu olması planlanıyor.

AHLATCI GATA'DA TEDAVİ GÖRDÜ

İşadamı Ahmet Ahlatcı’nın da koronavirüs testi Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılmış, pozitif çıkması üzerine kendi isteği doğrultusunda Ankara GATA’da tedavi altına alınmıştı. Ahlatcı’nın koronavirüsü yenerek sağlığına kavuştuğu bir yerel gazeteye verdiği teşekkür mesajı ile anlaşıldı.

TEŞEKKÜR İLANI VERDİ

Gazete ilanında tedaviyi gerçekleştiren ilgili hastane hekimine ve ekibine teşekkür eden Ahlatcı, ayrıca telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere bürokrasi, sivil toplum kuruluşları,  hemşehrileri ile tüm sevenlerine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 12.11.2020 18:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2020-11-11 22:43:08

Meraktan gataya gidiyorduk bu haberi görünce kırıkkaleden geri döndük teşekkürler yalakacım19.com

Avatar
Binevler 2020-11-12 00:29:29

Binevler camii yolu asfalt olsa ne olur du ki sanki

Avatar
Orhan 2020-11-12 00:22:07

İki iş adamının sağlık durumunu herkes merak eder, araştırıp haber yapmak niye yalakalık oluyor?

Avatar
Ben.. 2020-11-11 23:18:13

Ben merak ediyordum durumlarının nasıl olduğunu..
bunun yalakalık la ne ilgisi var anlamadım , herhangi bir şekilde haber yapmak yalakalık o halde.. belediyeden haber yap , belediyeye .. valilikten haber yap , valiliğe , ahlatçıdan haber yap ahlatçıya yalakalık mı yapıl oluyor.. çok saçma .. biraz beyin jimnastiği lütfen.. bu kadar ön yargıya gerek yok

Avatar
Misafir 2020-11-12 13:07:07

Çarşamba günü semt pazarı niye kapalı ben onu merak ediyorum

Avatar
kazım 2020-11-12 17:42:04

Cenabı Allah bu memleket için çalışanlaı başımızdan eksik etmesin. Allah acil sifalar versin. Bu haberin yalakalıkla alakası yok. İkiside Çorum için önemli iş adamı biz merak ediyoruz. madem merak etmedin niye haberi okudun. Teşekkürler Habercim19

Avatar
Murat 2020-11-16 18:41:11

Bir o kadar işçi çalıştırıyorlar onların sayesinde evlerine ekmek götürüyorlar.Allah onlardan razı olsun. Allah şifalar versin.

Avatar
Emekli 2020-11-16 23:55:44

Çorumluya Yanıt:
Her iki iş insanı da Çorumumuzun değeridir. Keşke dahada çok sayıda böyle iş insanları olsa. Bunu haber yapmanın neresi yalakalık. Ahlatçı dediğin şahıs, Turkiye ve Dünya çapında ün yapmış, yatırımının neredeyse tamamını Çorum'a yapmış vefalı bir iş insanı. Senin gibi boş boğaz ve işe yaramayan binlerce kişiye bedel birisi. Kaç bin kişiye, kaç haneye iş imkanı sunuyor biliyormusun sen. Boş boğazlık bu olsa gerek. Çoğu insan merak eder ve bilgilenmek ister elbetteki.
Akıllı olmak lazım vesselam