Elitpark’a yeni Dahiliye Doktoru

Dahiliye Doktoru Uzm. Dr. Ahmet Tunç, Özel Elitpark kadrosuna katıldı.

29 Ağustos 2014 Cuma 10:29
 Elitpark’a yeni Dahiliye Doktoru


Dahiliye Doktoru  Uzm. Dr. Ahmet Tunç, Özel Elitpark kadrosuna katıldı.


Dahiliye kliniğine üçüncü doktorunu ekleyen Özel Elitpark Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Duyar ve Başhekim Op. Dr. Ömer Akkaş, yoğun kliniklerinden biri olan dahiliye kliniğini rahatlatmak ve güçlü kadrolarını daha da güçlendirmek için meslektaşları Ahmet Tunç’la yollarını birleştirdiklerini söylediler.


Akkaş ve Duyar, "Birlikte Çorum halkına hizmet vermekten onur duyacağız.'' dediler.


1 Eylül Pazartesi günü itibariyle hasta kabulüne başlayacak olan Uzm. Dr. Ahmet Tunç, diyabet (şeker), hipertansiyon, tiroid hastalıkları, kolesterol yüksekliği ve trigliserid yüksekliği, karaciğer hastalıkları, reflü, anemi (kansızlık), B12 eksikliği hastalıklarının teşhis ve tedavileriyle Çorum halkına kaliteli hizmet vermeyi amaçladıklarını dile getirdi.


Ayrıca Tunç, Uzm. Dr Selçuk Yalçın ve Uzm. Dr. Erdal Özen ile iyi bir ekip olacaklarını ve vatandaşın ihtiyaçlarına kısa sürede doğru şekilde cevap vereceklerini de vurguladı. 


Ahmet Tunç kimdir?


1976 doğumlu evli ve iki çocuk babası olan Ahmet Tunç; ilk, orta ve lise eğitimini Konya Bozkır'da yaptı. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2000 yılında mezun oldu ve uzmanlığını 2005 yılında Konya Selçuk Üniversitesi’nde bitirdi. İlk görev yeri olan Konya Bozkır Devlet Hastanesi oldu. Daha sonra Aksaray Ortaköy Devlet Hastanesi, Konya Özel Selçuklu Hastanesi ve Özel Anıt Hastanesi’nde görev yaptı.



Son Güncelleme: 29.08.2014 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Asuman muslukcu 2016-06-17 14:08:00

Hocam iyi günler 2012 de konya özel selçuklu hastanesinde sizin hastanızdım hamilelik şekerim vardı bende akşehire taşındık yine hamilelik şekeri çıktı 2 aylık hamileyim sizden bilgi almak için rahatsız ettim teşekürler

Avatar
Ahmet dede 2016-08-02 22:14:52

Adam gibi adammışsın doktorum.iyi ki sizin gibi doktorlarımız var sayenizde hastalarınız hem insan gibi karşılanıyor hem de değerli bilgilerinizle şifa bulup sıkıntılarını gideriyor.konya büyük bir değerini kaybetti diye düşünüyorum Çorum daki hastalar kısa sürede doktor Nasıl olurmuş farkedecekler

Avatar
Yasar kilbacak 2017-04-23 21:52:25

Sağol hocam babam senin sayende düzeldi tüm hasta bakıcısı na teşekkür sanada teşekkür ederim