Eski hastanede yeni gelişme

Çorum’un uzun süredir gündeminde yer alan konulardan biri olan eski devlet hastanesinin eski bloklarında yıkım kararı çıktı.

03 Haziran 2021 Perşembe 14:47
Eski hastanede yeni gelişme

Çorum’un uzun süredir gündeminde yer alan konulardan biri olan eski devlet hastanesi yerine yapılacak olan yeni hastane ile ilgili olarak yeni bir gelişme yaşandı.

Yapılan açıklamaya göre, AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum’da yapılacak olan devlet hastanesi için eski hastanenin 3 bloğunun yıkımı ile ilgili ihale tarihinin belli olduğunu açıkladı.

3 BLOK YIKILACAK

Eski devlet hastanesinde bakanlık uzmanları tarafından yapılan incelemeler neticesinde A, B ve D blokları ile ilgili yıkılması yönünde rapor hazırlandığını hatırlatan Milletvekili Ceylan, bir süre önce Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile yaptıkları görüşmenin ardından da hastanenin yıkım ve yeni hastane yapılması ile ilgili projenin 2021 yılı yatırımları arasına alındığını dile getirdi.
Uzun yıllar Çorumlulara hizmet veren eski hastanenin A, B ve D bloklarının yıkımı ile ilgili süreçte hazırlıkların tamamlandığını anlatan Ceylan, binaların yıkım ihalesinin 30 Haziran tarihinde yapılacağını duyurdu.

200 YATAKLI YENİ HASTANE YAPILACAK

Eski hastanenin yerine yenisinin yapılacağını bildiren Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, yıkımın ardından yeni hastane ile ilgili çalışmaların başlayacağını vurguladı. Ceylan, yeni hastanenin 200 yataklı olacağını ve içerisinde her türlü ihtiyacın karşılanacağı tıbbi cihazların, ameliyathanelerin, polikliniklerin ve diğer ihtiyaç duyulan birimlerin yer alacağını kaydetti.
Ceylan, hastanenin tefrişatıyla birlikte en kısa süre içerisinde Çorumluların hizmetine sunulacağını bildirdi.

POLİKLİNİK HİZMETLERİ AKSAMAYACAK

3 bloğun yıkılması sürecinde şu anda bölge halkına yönelik verilen poliklinik hizmetlerinin de aksatılmaması için gerekli adımların atıldığını açıklayan Milletvekili Ceylan, poliklinik hizmetlerinin aynı yerleşkenin içerisinde bulunan Halk Sağlığı Müdürlüğü Laboratuvar Hizmet binası içerisinde verileceğini belirtti.

AK Parti iktidarı döneminde her alanda olduğu gibi sağlık alanında da Çorum’un hak ettiği hizmetleri aldığının altını çizen Milletvekili Ceylan, Çorum’da sağlık konusunda hiçbir sorunun yaşanmadığını, yapılan yeni yatırımlarla birlikte Çorum’un sağlık alanında bölgenin yıldızı haline geleceğini  savundu.

Ceylan, devlet hastanesi ile ilgili süreçte başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Son Güncelleme: 03.06.2021 14:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 2021-06-03 16:24:16

Hani 2021 sonunda Çorumlu hemşehrilerinin hizmetine açılacaktı?

Avatar
Nct 2021-06-03 16:49:48

Bence bakanlık binası gibi olan il sağlık müdürlüğü başka yere taşınmalı, sağlık müdürlüğü binası da hastane olmalı.

Avatar
Mantık 2021-06-03 15:35:46

okuduğum en saçma haber gerçekten, ek bina yapıldı hiç kullanılmadı, yeni hastane zaten var, eski binayı yıkıp yeniden yapıp kullanıma açacağız demenin anlamı da belli zaten haberi okuyan direk anlar.

Avatar
Yazık milli servet 2021-06-03 21:45:47

Yazık milli servet

Avatar
Çorumlu 2021-06-04 08:27:26

Yazık günah, Çorum her zaman Üvey evlat. Erol Olçok ŞEHİR HASTANESİ olmalıydı. Eski hastane en başından yenilenmeliydi. Çorumun nüfusu Yozgat tan çok çok fazla, YOZGATA ŞEHİR HASTANESİ yapacaksın, ÇORUMA gözlerini kapayacaksın. Çorum ve Çorumlulardan aldığınız oylar haramdır.

Avatar
sami 2021-06-04 18:58:31

sami ceylan reklamı yapmak zorunda mısınız?

Avatar
ali 2021-06-04 19:02:59

türkoğlu vekilimden başka çorum için çalışan vekil oldu mu? Hayır. Olur mu? Çok zor.
Bu vekiller muhtemelen fotoğraf çekinmek, sosyal medya kullanmak ve basında yer almanın dünya rekorunu kıracaklar. Adeta birbirleri ile belediye başkanı dahil fotoğraf ve reklam derdindeler. Reis'in gözüne girecekler ya!!!! Akıllı olun. Hizmete vesile olun. Bu günler geçer. Dünya geçici kendinizi rahmetle hatırlatın.

Avatar
Şafi 2021-06-04 19:00:08

hastane kendi kendini yıkılacak hale geldi. vekiller yıkılmasına dair karar aldıramıyorlar. Vekiller birbirini yesin. Hastane zaten kendi kendisine yıkılır. Oralarda dolaşmasınlar enkazın altında kalırlar

banner165