FTR hastalarına anında çözüm

Yeni hastanede yasal mevzuat nedeniyle FTR hastalarının şikayetleri üzerine gündeme getirdiğimiz tedavi hizmeti sorunu kanında çözüme kavuşturuldu.

15 Mayıs 2018 Salı 19:24
FTR hastalarına anında çözüm

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi Rehabilitasyon Servisi’ne yasal mevzuattan kaynaklı yeni hasta kabul edilemediğine dair sorun anında çözüldü.

Sağlık Müdürü Dr. Ömer Sobacı tarafından yapılan açıklamaya göre, hastanede FTR tedavisi hizmeti sunan özel şirket, yeniden aynı hizmeti sunmak için yapılan ihaleyi de aldı. Yasal mevzuat gereği arada 10-15 gün sürede oluşan boşluk yine FTR hizmeti sunan aynı şirket tarafından devam ettirilecek.

Bu kapsamda FTR tedavisi hizmetini sunan firma mevcut hastaların yanı sıra hastaneye yeni başvuran tüm FTR hastalarına sağlık hizmeti sunmaya devam edecek. Böylece hasta şikayetlerinden kaynaklı gündeme getirdiğimiz problem de tamamen sona ermiş oldu.

‘HİÇ BİR HASTAYA MAĞDURİYET YAŞATMAYIZ’

Bu arada Hastane FTR Servisi Sorumlusu Nevzat Akaydın da, FTR hastalarına sundukları tedavi hizmetinin aksamadan devam ettiğini, herhangi bir sorun yaşanmadığını, bundan sonraki süreçte de hastaların hiçbir mağduriyet yaşamadan sağlık hizmeti alacaklarını ifade etti.

Öte yandan Ramazan öncesi gerek sağlığın yöneticileri gerekse FTR şirketi yetkililerinden gelen iyi haber hastaları da sevindirdi.

Son Güncelleme: 17.05.2018 13:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.