Genel Başkan'dan sert uyarı!

Sağlık Sen Genel Başkanı Memiş, Çorum Sağlık Sen'deki başkanlık yarışı ile ilgili hastane yönetimini uyardı

07 Nisan 2018 Cumartesi 09:42
Genel Başkan'dan sert uyarı!

Memur Sen’e bağlı Sağlık Sen Çorum Şubesi’nde sıcak gelişmeler devam ediyor.

Sağlık camiasında konuşulanlara göre, genel kurula aylar kala aynı zamanda Memur Sen İl Temsilcisi olan Sağlık Sen Şube Başkanı Ahmet Saatcı’nın yanı sıra aynı sendikanın yönetiminde görev alan Murat Yalçın başkanlığa aday oldu. Sendikal mücadeleye idare ve siyasetin de müdahil olduğu iddiası yeni gelişmelere kapı araladı.

Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş, dün sosyal medya hesabından sert cümlelerle dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastane yönetimini hedef alan Memiş, paylaşımında “Çorum’daki başhekim sen otur başhekimliğini yap. Milletin yerini değiştirip baskı yaparak birilerine destek atmaya çalışma. Boş işlere soyunma, hesabını sorarlar.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu 2018-04-08 13:39:55

Yıllardır size çalışıyorlardı şimdi noldu bırakın makam mevkiyi üyeleriniz için çalışın

Avatar
adsız 2018-04-10 11:55:44

ahmet saatçı 4 yıl önce birilerini karsa ardahana sürerken metin memiş nerdeymiş acaba.ilçelerde personeli geçici görevlere gönderirken metin memiş nerdeymiş

Avatar
osman cuk 2018-04-11 13:53:51

osmancık sağlık sen eski ekibi fetöcülerle mücadele edip seçimi aldılar.ve cumhur başkanlığı seçiminde REİSE maddi destek veren tek ekipti.ahmet saatçi bir yıl geçtikten sonra bu ekibi görevden alıp bu ekibin mücadele ettiği karşı ekibi göreve getirmiştir.dava arkadaşlarına ihanet edip sırtından bıcaklamıştır.durumun özü budur.derhal görevden el çektirilip gereği yapılmalıdır