Geniş katılımlı etkinlikler Şubat sonuna kadar yasak

İçişleri Bakanlığı’ndan 81 ilin valiliğine gönderilen genelgeye göre, genel kurul türü geniş katılımlı toplantılar Şubat ayı osnuna kadar ertelendi.

28 Kasım 2020 Cumartesi 12:36
Geniş katılımlı etkinlikler Şubat sonuna kadar yasak

İçişleri Bakanlığı’ndan 81 ilin valiliğine gönderilen genelgeye göre, Kovid-19’la mücadele kapsamında, derneklerin genel kurulları, sivil toplum kuruluşları, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ve üst kuruluşları, birlikler ve kooperatifler tarafından düzenlenecek etkinlikler (genel kurul toplantıları dahil) 3 ay süreyle tekrar ertelendi.

Söz konusu etkinlikler daha önce 1 Aralık tarihine kadar ertelenmişti. Yeni genelgeye göre, aynı etkinlikler şubat ayının sonuna kadar ertelenmiş oldu.
Milliyet

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selami 2020-11-29 00:24:27

Müsafirlikler tam gaz devam. Kimse söz dinlemiyor. Denetim yapılmalı. İhbar hattı kurulmalı. Vatandaştan ihbarda bulunması istenmeli. İhbarlar değerlendirilip ağır cezalar kesilmeli. Cezalar topluma duyurulmalı.

banner165