Geri adım atmadı

Yeniden Refah Partisi Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Av. Muhammet Emin Zorlu, Çorum’da sağlıkta ve hastanede yaşanan sıkıntıları söylemeye devam edeceklerini açıkladı.

21 Ağustos 2022 Pazar 16:09
Geri adım atmadı

Yeniden Refah Partisi Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Av. Muhammet Emin Zorlu, Çorum’da sağlıkta ve hastanede yaşanan sıkıntıları söylemeye devam edeceklerini açıkladı.

İşte o açıklama

Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğumuz basın açıklaması belirli bir odağı rahatsız etmiş gözükmekte.

GÖREVİNİ YAPANLAR ÜZERİNE ALINMASIN

Sözlerimizi sakın ha sakın görevini gereği gibi yapan sağlık çalışanlarımız ve sekreterlerimiz üzerine almasınlar.

SÖZÜMÜZ ALI BAŞ KESENLİK YAPANLARA

Bizim derdimiz görevini gereği gibi yapmayan vatandaşın derdine dert katan ve belirli güç odaklarını arkasına alarak ali kıran baş kesenlik yapanlarladır.

Bizleri özre davet ediyorlar. Bizleri kınıyorlar. Bizler de kendilerini özre davet ediyoruz. Kimlerden mi özre davet ediyoruz? Layık olduğu halde o kadrolara sırf referansları olmadığı için kabul edilmeyen kardeşlerimizden, KPSS sınavından tam puan alıp mülakatta elenen kardeşlerimizden ve en önemlisi bu şekilde geleceği elinden alınan evlatlarımızdan özre davet ediyoru

HAKSIZLIĞA UĞRAYAN KARDEŞLERİMİZ İÇİN…

Haksızlık yapılarak sesleri kısılan kardeşlerimiz, çalışma yaşı gelmesine rağmen işsizlik girdabında boğulan ve ailesinin eline bakan kardeşlerimiz, korkmayın, halinizden utanmayın. Bizler sizlerin hak etmediğiniz için değil referansınız olmadığı için işsiz kaldığınızı biliyoruz. Hak ettiğiniz değeri göremediğinizi biliyoruz. Sizler de şunu bilin ki bizler sizi seviyor ve sizler hakkınızı alana kadar bulunduğumuz yerlerde kimseyi koltuklarında rahat oturtmayacağımıza yemin ediyoruz.

KUSURA BAKMAYIN RAHATSIZ EDECEĞİZ

Hepiniz müsterih olunuz. Kısa çöp uzun çöpten hakkını alana ek gördüğümüz tüm haksızlıkları ve yanlışları dile getireceğiz. Haksızlığa uğrayanların var olduğunu bile bile o koltuklarda rahat rahat oturanların koltuklarını sallayana dek, oturdukları yerde rahatsız olduklarını görene dek davamızın ve açıklamalarımızın peşindeyiz.

ÇORUM HALKINDAN ÖZÜR DİLERİZ

Bu açıklamamız çerçevesinde sözlerimizi sonlandırmadan bizleri özre davet edenlerin bu telkinine uyarak; Çorum Halkı’ndan ve Türk Milleti’nden özür diliyoruz. Bugüne kadar kanayan yaranızı, uğradığınız haksızlıkları dile getiremediğimiz için hepinizden özür diliyoruz.

Kıymetli kardeşlerim, işçiler, köylüler, kazanlarında et yerine dert kaynayan analar; göz nurunuzu, bilek emeğinizi sizden çalanlara şunu hatırlatmak istiyoruz "Zâlimin rişte-i ikbâlini bir âh keser,/Mâni'-i rızk olanın rızkını Allâh keser.” İlgili hususlar kamuoyuna duyurulur.”

Son Güncelleme: 21.08.2022 21:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasta 2022-08-21 21:10:07

Sayın Başkan bu sorunu Çorum kamuoyunun gündemine getirdiğiniz için teşekkür ederiz. daha önce aynı problem vuku bulmuş,bir kaç hasta tarafından şikayet kutusuna yazılmış.Başhekime Makamında durum izah edilmek istenmiş ancak kabul görmediği gibi, hastalar güvenlik soruna yol açabileceği düşünülerek nazikçe makamın olduğu kolidordan uzaklaşmaları istenmiştir.

Misafir Avatar
Hatice Betül 2022-08-21 22:13:26 @Hasta

Benzer olay daha önce de olmuştu.Doktor saat 10.00 olduğu halde poliklinige gelmemiş,sekretere sorduğumuzda bilgim yok cevabı alınmış,poliklinik önünde bekleyen hasta ve yakınlarından oluşan bir grup başhekime çıkmış,makamında olduğu halde dışarı çıkıp vatandaşa sorununuz nedir diyememiştir.Vatandaştan,halktan bu kadar neden uzaklar?

Beğenmedim! (0)
Avatar
Gariban vatandaş 2022-08-21 20:36:40

Bir gün çocuğumu muayeneye götürdüm. Tahlil istedi yarın saat 3 gibi gelin sonuç için sıra alın gelin dedi. Ertesi gün gittik dediği saatte. Sekreter sıra vermiyor doktordan kaşeli kağıt istiyor. doktorun kapısının önü mahşer günü gibi. Sekretere kapıya bile yaklaşamıyırum diyorum. Beni ırgalamaz o sizin sorununuz diyor. O an gırtlağına sarılmak geldi içimden ama şiddet oluyor o zaman da...

Misafir Avatar
empati 2022-08-22 03:19:53 @Gariban vatandaş

Doktor yarın saat 3 te gel demiş olabilir. Fakat doktorların belli bir sayıda hasta baktığı ve bunun üzerine çıkıldığı zaman sistem sıra vermeyi bitirdiğini biliyor musunuz? Sistem sıra vermeyi bitirdiğinde yeni sıra açabilmek için doktor izni gerekiyor. Doktor iznini belgeleyen tek şey kaşeli kağıttır. O an sadece kuralları yerine getiren sekreterin gırtlağına haksız yere sarıldığınızda sağlık çalışanına şiddetten yargılanmanız gerekir. Bana kalsa acil servis dışında bu hizmeti belli bir süre almama cezasına çarptırılmalısınız.

Beğenmedim! (8)
Avatar
Fatma 2022-08-21 22:55:16

Muhammet Emin Bey kararlı,dik bir duruş sergileyip farkındalık yarattığınız için Allah razı olsun.Belki size oy olarak yansıması olmayacak.Ancak Hastaların duasısize yeter.Allah işinizi rast getirsin.

Avatar
Bahattin 2022-08-21 16:44:17

Doğru tespit. Hastanede ne olduğu belli değil. Telefonla randevu alamıyorsun. Sabah 6 da gidip sıraya giriyorsun. 8 de sekreterler gelip kayıt açıyor. Dahiliyede tam 6 kişiye kayıt açtı sonra kayıt bitti dedi. Millet kavga döğüş ne yapacağını şaşırdı. Sonra bir kısmına tekrar randevu verdi. Ne olduğu belli değil. Hastanede işler rezalet. Eski Türkiye’deki sigorta hastanelerini hatırlatıyor.

Avatar
Gerçek 2022-08-21 16:44:29

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovmazlar, tebrikler.

Avatar
okur 2022-08-22 01:06:37

o hastanede çalışıp 2018 de şirketlerden kadroya geçen yaklaşık 750 kişinin neredeyse tamamı birilerinin referansıyla işe geldiler. hemde hiç bir kriter olmadan. halk eğitim merkezinden alınan iki haftalık belgelerle. iki yıl sekreterlik okuyup kpss sınavından atama bekleyenler dururken. bunu bilmeyen yok. ve büyük çoğunluğu da işini düzgün yapmıyor.

Avatar
çorumlu 2022-08-22 08:42:41

benim de oğlumun burnu kırık.Plastik cerrahiye muayene olduk, ameliyat olması gerektiğini söyledi doktor bey. Ancak yoğun olduklarını söyleyerek bizi çağıracaklarını söylediler henüz 2 sene oldu bekliyoruz..

Avatar
Doğrucu 2022-08-22 09:46:20

Eskiden gün ışıma dan karanlıkta muayene sırasına girerdik saatler sonra muayene olabilirdik şimdi ne güzel cep telefonuyla bir ay sonrasına randevu alıyoruz kuyruklar bitti bay Kemal'in haberi olsun

banner165