Göğüs cerrahisine bir atama daha

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde acil seviyede ihtiyaç hissedilen göğüs cerrahisine bir uzman daha atandı.

28 Ağustos 2021 Cumartesi 14:49
Göğüs cerrahisine bir atama daha

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde acil seviyede ihtiyaç hissedilen bazı branşlarda hekim açığı bulunuyor. Bunlardan birisi olan göğüs cerrahisindeki açığın giderilmesi ise sevindirdi.

Eş durumu, emeklilik, özel hastanelere geçiş gibi çeşitli gerekçelerle hastaneden ayrılan hekimlerin yerine dönemi olmamasına rağmen kısa sürede atama yapılması için siyasetin temsilcileri de devreye giriyor.
Çorum’un sağlığına daha özel bir ihtimam gösteren AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, hastanede halen tek olan göğüs cerrahisi uzmanı sayısının ikiye çıkarıldığını söyledi. Göğüs cerrahisinin hastanede ihtiyacı hissedilen önemli bir branş olduğunu vurgulayan Ceylan, uzman sayısının ikiye çıkmasıyla söz konusu branşta teşhis ve tedavinin rahatlayacağını kaydetti.

SEVİLEN ONKOLOJİ UZMANIMIZ DA AYRILIYOR

Öte yandan Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde halen görev yapan, mesai mefhumu gözetmeden hastalarına gösterdiği ilgi ve ihtimam nedeniyle çok sevilen başarılı Onkoloji Uzmanı’nın eş durumu nedeniyle bir süre sonra göreve bırakmak durumunda olduğu öğrenildi. Onkoloji hastası ve yakınları ise, hastanede tek kalan onkoloji uzmanının yoğunluktan nefes alamaz hale geldiği, bu nedenle iki onkolog atanması halinde sürecin daha sağlıklı işleyeceği görüşünde.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hititlerin Laneti 2021-08-28 21:52:54

Bir arkadaşım Çorum’da Hititlerin Laneti var deniyor, doğru mu diye sormuştu. Bilmem, doğru mu?

Avatar
Kral Anitta 2021-08-28 22:34:41

Kral Anittanın şöyle dediği rivayet ediliyor “ Hattuşa kenti açlıktan kırılınca, Tanrım Şiu, onu Taht Tanrıçası Halmaşuit’e teslim etti ve ben Hattuşa’yı fırtınalı bir gecede aldım, ne var ki burada elime geçen bir şey olmadı. Kenti yaktıktan sonra yabani otlar ektirdim. Benden sonra kral olacaklardan her kim, Hattuşa’yı yeniden canlandırırısa göklerin Fırtına Tanrısı onun belasını versin.”

Avatar
Meraklı takipçi 2021-08-28 23:11:03

Bildiğimiz kadarı ile bu Göğüs Cerrahisi ataması 5 Nisan 2021 de belli olmuştu.. Sistem ve siyasiler çok çalıştığı için Ağustos sonunda göreve başlamış ve bunu başarı olarak halka servis ediliyor. Düşündürücü.