Görüş alışverişinde bulundular

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastane Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Musa Zorlu’yu ziyaret etti.

21 Ekim 2013 Pazartesi 17:16
 Görüş alışverişinde bulundular

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastane Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Musa Zorlu’yu ziyaret etti. Ziyarette hastanede yapılan gelişmelerle ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Hastanede büyük bilgi birikimi, tecrübe ve hekim alt yapısı ile birlikte Tıp Fakültesi’ne alınan öğretim üyelerile çok güçlü bir işbirliğine geçildiğini ve bu işbirliğinin sağlık alanında büyük gelişmelere yol açtığını vurgulayan Rektör Alkan, bu olumlu gelişmelerin daha da artması için gayret gösterdiklerini belirterek, insanlara kendi memleketlerinde verilen hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastane Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Musa Zorlu ise, gelişmelerin oldukça memnuniyet verici ve gözle görülür olduğunu belirterek, Rektör Alkan’a teşekkür etti.





Son Güncelleme: 21.10.2013 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.