Gündem Çorum’un sağlığı

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Çorum merkez ve ilçelerinin sağlıkla ilgili sorun ve taleplerini iletecek.

24 Ocak 2019 Perşembe 11:31
Gündem Çorum’un sağlığı

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Çorum merkez ve ilçelerinin sağlıkla ilgili sorun ve taleplerini iletecek.

Edindiğimiz bilgiye göre, Milletvekili Kavuncu, Sağlık İl Müdürü Dr. Ömer Sobacı ile birlikte bugün Sağlık Bakanlığı’nda bir dizi görüşmeler yapacak.

Milletvekili Kavuncu, Çorum merkez ve ilçelerin sağlığına dair meseleleri Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İnceöz, İnşaat-Ekipman ve Yatırımlardan Sorumlu Bakan Yardımcısı Halil Eldemir ve Personel Hekim ve Sağlık Politikalarından Sorumlu Bakan Yardımcısı Muhammed Güven’e aktaracak.

Son Güncelleme: 24.01.2019 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilip 2019-01-24 11:53:58

Ne güzel bir düşünce.
İskilip ve ilimiz ilçemiz sağlığı düşünülmesi MUHTEŞEM MUHTEŞEM MUTLULUK DUYULUR.

Avatar
İsmail EROL 2019-01-24 16:40:48

Ulukavak karakolu yerine yapılması düşünülen sağlık ocağı,projesi için arsa devirleri konusunda hiçbir gelişme yok.Sağlık il müdürümüzün Ankara ziyaretinde bu projeninde olup olmadığını cidden çok merak ediyorum.

Avatar
ishak aydın 2019-05-23 00:00:33

ulukavak karklunun yerine yapılacak olan sağlık ocağından hissdmize evet deyip imza verdik evet diyenlerin hesabına paraları yatacak denildi bi seneye yakın oluyor hala hiç ses yok!