Harita yeşile döndü

Çorum'un Sungurlu ilçesinde koronavirüs nedeni ile yapılan denetim ve kısıtlamalar etkisini gösterdi, harita yeşile döndü.

29 Ocak 2021 Cuma 12:09
Harita yeşile döndü

Çorum'un Sungurlu ilçesinde koronavirüs nedeni ile yapılan denetim ve kısıtlamalar etkisini gösterdi. İlçede vaka sayısı önemli ölçüde azaldı, virüs haritası ise tamamen yeşile döndü.

Ülkemizde Eylül ayı ile birlikte koronavirüs vaka sayılarında yeniden yükseliş yaşanırken, Sağlık Bakanlığı, Koronavirüs Bilim Kurulunun tavsiye kararlarıyla yeni tedbirler hayata geçirildi. Özellikle hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasıyla önüne geçilmesi planlanan vaka sayısı, yeni yılla birlikte Sungurlu’da da düşüşe geçti. Sağlık Bakanlığının HES uygulamasında kent haritası kırmızıdan yeniden yeşile döndüğü görüldü.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2021-01-29 15:09:26

Çorum merkezde durum ne? Özetle:
Gazi İnönü caddesi kısıtlama saatlerinde boş Yazıçarşı Osmancık caddesi kısıtlama yokmuşcasına kalabalık