Hastane girişi değişiyor

Vali Necmeddin Kılıç, yeni hastanede girişin arka tarafa alınacağını doğruladı

14 Aralık 2017 Perşembe 13:52
Hastane girişi değişiyor

Vali Necmeddin Kılıç, Ankara Yolu üzerinde bulunan Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin girişinin arka tarafa alınacağını doğruladı.

Habercim19’dan Mustafa Demirer’in hastane girişinin değişeceğine yönelik bir sorusuna cevap veren Vali Kılıç, “Bu konuda mutfak çalışmaları sürüyor. Ankara-Samsun Karayolu üzerinde bulunan hastane önünde yoğun trafik akışı var. Hastane girişinin arka taraftan olması hoş olur. Belediye asfalt çalışması yapıyor. Yakın zamanda tamamlanır. Hastane arkasından geçen derenin üzerine aralıklarla geniş köprüler yaparak Kredi Yurtlar Kurumu’na bağlı öğrenci yurdu ile birleştirmeyi düşünüyoruz. KYK yetkilileri ile görüştük. O bölgedeki öğrenci yurdunda barınan öğrenciler için Kuzey Kampüsü’ne ulaşmak daha zor. Kuzey Kampüsü’ne 2 bin kişi kapasiteli yurt yapılacak. Hastanenin yanındaki öğrenci yurdunu Devlet Hastanesi’ne vermeyi düşünüyoruz. Anne Oteli veya misafirhane olarak değerlendirilebilir. Hastane girişini ön taraftan arka tarafa alarak yeni nizamiye girişleri yapılacak. Hem hastane ile bütünleşme sağlanacak hem de ana cadde trafiğinden etkilenmeyecek.” Dedi.

SU ÇIKMASI YALAN, TAKSİ ÜCRETLERİ İÇİN TALİMAT

Yeni hastanenin Çorum'a kazandırılan ve dünyada enderine az rastlanan bir sağlık yatırımı olduğunu vurgulayan Vali Kılıç, hastane zemin katından su çıktığına dair söylentilerin gerçeği yansıtmadığı görüşünü tekrarladı. Vali Kılıç, ayrıca hastaneye ulaşımda taksi ücret tarifesinin vatandaş lehinde yeniden değerlendirilmesi hususunda Taksici ve Minibüscüler Odası ile görüşme yapılması hususunda ilgililere talimat verdi.

Son Güncelleme: 15.12.2017 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yiyin efendiler 2017-12-14 18:06:16

Yeni bir yurt için işadamı yurt yapması gerekiyor tabiki devlet yurdu kapatılıp özel sektöre yaptırmak lazım .özel yurtlar kimin yapılan yurt yerleri ve imarla ilgili durumları araştırılsın ,bankaların verdiği krediler araştırılsın ,devletten alınan kira gelirleri araştırılsın bınlar kime veriyorlar acaba /////