Hastane girişi değişiyor

Yeni hastane önünde yaşanan trafik yoğunluğunun azaltılması için polinik girişlerinin değiştirilmesi planlanıyor

09 Aralık 2017 Cumartesi 11:44
Hastane girişi değişiyor

MUSTAFA DEMİRER

Vali Necmeddin Kılıç dün AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu ile birlikte birlikte Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan çevre düzenlemesi, yol ve alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi. İnceleme ziyaretinde sağlık yöneticileri de hazır bulundu.

Edinilen bilgiye göre, yeni hastane önünde yaşanan trafik yoğunluğunun rahatlatılması için bazı çalışmalar yapılıyor.

Hastanenin arka tarafından açılan yeni yol ve açık otoparkın trafik problemini azaltacağı, bu kapsamda trafiğin rahatlatılması amacıyla halen ön taraftan yapılan poliklinik girişlerinin arka tarafa kaydırılması planlanıyor.

Hastaneye Kredi Yurtlar Kurumu’nun bulunduğu arka taraftan girilmesi ve aynı bölgede açık otopark oluşturulmasıyla vatandaşların çok kısa bir yürüme mesafesinden sonra hastaneye ulaşması hedefleniyor.

Hastane otoparkında alt katın personele, diğer alanların da ziyaretçilere açılması düşünülüyor.

Son Güncelleme: 09.12.2017 19:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yiyin efendiler 2017-12-13 10:29:52

Demek ki ana yola cephe arsa toplayamadı büyük rant sahipleri hastanenin arkasından arsa topladılar bu yüzden girişi dere tarafına almaya çalışıyorlar.Hastane yapılırken de bunlar kamulaştırılacak tarlayı 3'e alıp 11'e vermişlerdi. Nasıl olsa devletin malın Deniz yiyen.....

Avatar
Çorumlu 2017-12-09 21:35:09

Çok yerinde bir karar olmuş ankarayolu zaten kalabalık fenlisesi tarafından hastaneye giriş yapmak daha rahat olur