Hastane hakkında bilgi aldı

AK Parti  İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, hastane başhekimi Doç. Dr. Mesut Sezikli ve hastane yöneticileri ile bir araya gelerek hastanenin durumu hakkında bilgi aldı.

19 Temmuz 2019 Cuma 22:26
Hastane hakkında bilgi aldı

AK Parti  İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi ve tedavi gören hastaları ziyaret etti. 
Hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Ahlatcı, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Ahlatcı, ayrıca yeni doğan ünitesini de ziyaret ederek burada çocuk sahibi olan ailelerine mutluluğuna ortak oldu. 
Ahlatcı, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mesut Sezikli ve hastane yöneticileri ile bir araya gelerek hastanenin durumu hakkında bilgi aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan yılmaz 2019-07-20 09:28:50

hastane kantininde fiyatlar yüksek diye şikayet var,açıklama esnaf ve sanatkarlar odası fiyat tarifesine göre satış yapılıyor deniliyor hangi esnaf bu tarifeye göre satış yapabiliyor?AYRICA SATIŞ YAPILAN ÜRÜNLER İÇİN FİŞ KESİLMİYOR MALİYE VE HASTANE YÖNETİMİ BUNU TAKİP EDİYOR MU?

Avatar
salih 2019-07-21 14:15:13

Hastane çevresi rezillik.Toz toprak.Yağmur yağınca çamur.

Avatar
İskilip 2019-07-22 08:30:48

Iskilip e de bekleriz.. Dev gibi hastane ama hizmet sıfır..