Hastane kütüphanesi zenginleşti

Müftülük Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi kütüphanesine inanç, itikad ve ibadet konulu kitaplar hediye etti.

11 Mart 2020 Çarşamba 19:30
Hastane kütüphanesi zenginleşti

Çorum İl Müftülüğü tarafından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi kütüphanesine kitap hediye edildi.

Hastanedeki hasta ve hasta yakınlarına yönelik dini sahih bilgileri doğru kaynağından öğrenmeleri amacıyla hastane kütüphanesine çeşitli kitaplar teslim edildi.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Mesut Sezikli’nin makamında düzenlenen kitap teslim törenine, Sağlık Müdürü Dr. Ömer Sobacı, Halk Sağlığı Başkanı Dr. Ahmet Barış, Müftü Vekili Adem Aygül, Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu, Hastane Manevi Destek Uzmanları Sümeyra Bağdat Arslan ve Lütfullah Bozok katıldı.
Müftü Vekili Adem Aygül, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Mesut Sezikli’ye kitapları teslim etti.

Hastanede tedavi gören hasta ve hasta yakınlarının sosyal ve kültürel bilgilerini canlandırmak ve dini bilgilerinin doğru kaynaktan öğrenebilmesi için hastane kütüphanesinde ihtiyaç duyulan inanç, itikad ve ibadet konularıyla ilgili kitapların bir kısmı müftülük girişimi ile TDV Çorum Şubesi tarafından karşılandı.

Son Güncelleme: 11.03.2020 20:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa 2020-03-12 06:42:43

kütüphanede kul hakkı,helal,haram,iftira,güzel ahlak,iş ahlakı üzerine kitaplar var mı?

Avatar
hasta 2020-03-12 06:49:55

doğum yaptıktan hastanenin anne otelinde kaldım.kan cıvıltıcı iğnemi yaptırmak üzere acil sarı alana gittim.oradan kadın doğum acile oradan yeşil alan enjeksiyona oradanda servise gönderdiler.hiç bir yerde iğnemi yapmadılar.mescitten çıkan bir bayan hemşireye rica ettim halime acıdı iğnemi yaptı.Allah razı olsun.anne otelinde kalan hastaların iğne ve pansumanları çok sorun oluyor.inşAllah bu sorun çözülür.