Hastane memnuniyeti değerlendirmeye alındı

Hastane Hizmetlerinden Hasta Memnuniyet Anketi Değerlendirme Toplantısı Vali'nin başkanlığında yapıldı.

27 Ağustos 2019 Salı 09:51
Hastane memnuniyeti değerlendirmeye alındı

İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlıkları yapılan Hastane Hizmetlerinden Hasta Memnuniyet Anketi Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Toplantı Vali Mustafa Çiftçi başkanlığında Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz nisan ayında Çorum Valiliği’nce hem valilik hem de hastane hizmetlerinde vatandaş memnuniyetinin tespiti amacıyla bir anket düzenlendi.

Hastane hizmetlerinin kalitesinin artırılması amacıyla düzenlenen anketle ilgili bugün itibariyle Vali Çiftçi başkanlığında ve sağlık kuruluşlarını temsilcilerinin de katılımıyla değerlendiriliyor.

Son Güncelleme: 27.08.2019 12:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu Sağlıköı 2019-08-27 13:10:04

Liyakat olmayan yerde memnuniyet olmaz.. Sağlık çalışanları mevcut il sağlık müdürlüğünden ne kadar memnun onu da sormak lazım.. Atamalar neye göre yapılıyor onu sormak lazım.. İlçelerdeki Hastanelerde sağlık çalışanları neden hiç döner sermaye ödemesi alamıyor onu sormak lazım.. Bunlar ele alınmayacağı için boşuna fotoğraf çektirmişler..

Avatar
salih 2019-08-27 13:26:12

yapmayin bu idarecilerlemi halkı memnun edeceksiniz. anketleri hasta gibi kendileri doldurup memnuniyeti yüksek göstermiyorlar. halkin memnun olmasi icin ilk önce kendileri gitmeli

Avatar
Çorumlu doktor 2019-08-28 00:46:02

Tokatlı hanımefendi Eş durumuyla Tokattan geliyor direk merkeze.. Çorumluda 10 yıl ilçede çalışıyor gelemiyor merkeze. Sonrada memleketine küsüp gidiyor başka şehirlere.. Çorumluya çorumda yapılan başka şehirlerde yapılmıyor ben gittim kurtuldum..

Avatar
Hey_hat 2019-08-27 19:57:49

LİYAKATI GETİR VE TORPİLİ KALDIR. AL SANA MEMNUNİYET. BAK GÖR NASIL DÜZELİYOR İŞLER. Hastane sorunlarını yazmaktan usandık, SAĞIR SULTAN BİLE ÖĞRENDİ, bunlar hala öğreneceklermiş...

Avatar
Vatandaş 2019-08-27 22:13:44

İdareci koltuğunu liyakatsiz adamlar doldurmuş. Ne vatandaş memnun nede çalışan. Memurla vatandaşı karşı karşıya bırakıyorlar. Görüntünün değil işleyişin önemli olduğu bir sağlık bakanlığı hayal olmasın.