Hastane personeli eğitimde

Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı kamu hastanelerinde görev yapan personel eğitime alındı.

18 Nisan 2019 Perşembe 12:19
Hastane personeli eğitimde

Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı kamu hastanelerinde görev yapan personel eğitime alındı.

Sağlık Müdürlüğü’nde yapılan açıklamada, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından desteklenen ‘Koruyucu Sağlık Hizmetlerinde İletişim ve Empatik Yaklaşım’ konulu eğitim projesinin dördüncü gün eğitimi Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleştirildi.

‘Sağlıklı ve mutlu bir il olma’ sloganıyla düzenlenen seminerleri Kişisel Gelişim Uzmanı Kaan Uğur Yücekent sunuyor.

Müdürlüğe bağlı merkez ve 13 ilçede görev yapan tüm sağlık çalışanlarına koruyucu sağlık hizmetlerinde etkili iletişim için gerekli olan; kendini ifade etme, dinleme, ikna ve empati kurma becerilerini kazandırmak, kişisel farkındalığı artırmak, mesajların etkin iletilmesini, iletişim kopukluklarının azaltılması, aynı zamanda sağlık kurumunun; yapısını, örgütlenişini ve sağlık hizmeti sunumunu hasta ve hasta yakını ile bir iletişim kanalı olarak geliştirmeyi hedefleyen eğitimler verimli oluyor.

Son Güncelleme: 18.04.2019 12:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.