Hastane ve Tıp Fakültesi'ne destek sözü

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, HİTÜ Tıp Fakültesi ve Eğitim Araştırma Hastanesi’nin kapasitesinin artırılması için destek sözü verdi.

08 Ağustos 2019 Perşembe 00:12
Hastane ve Tıp Fakültesi'ne destek sözü

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi’nin kapasitesinin artırılması için destek sözü verdi.

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali osman Öztürk, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'yı ziyaret etti.

Rektör Öztürk, Tıp Fakültesi ile Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin kapasitenin geliştirilmesine ilişkin plan ve projeleri paylaştı. Bakan Koca, söz konusu plan ve projelere ilişkin görüş, ve önerilerini aktarırken, aynı zamanda destek sözü verdi.

Son Güncelleme: 08.08.2019 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 2019-08-08 01:06:57

Çoruma eski hastanenin yerine 1500 yatak kapasiteli ÇORUM ŞEHİR HASTANESİ istiyoruz.Seçilmişler göreve lütfen.

Avatar
Doktor 2019-08-08 08:40:53

İlçe hastanelerindeki rezillikler ne zaman bitecek.. Merkezdekilerin yarısı kadar maaş alan personelden hizmet beklemeyin

Avatar
Bilirkişi 2019-08-08 23:56:54

Herkes birşey istiyor. Her devlet dairesinde ilgili alakalı personel ve hizmet isteyen bir kişi, aynı şey kendisinden istenildiğinde burun kıvırıyor. Kimse sanayide usta olmak istemiyor! Masa başı devlet garantili işim olsun diye kırk dönüyor, sonra el ense. Herkes hizmet istiyor, ama kimse hizmet etmek istemiyor. Herkes çok para kazanayim istiyor ama kimse yorulmak istemiyor! Herkes çözüm istiyor ama kimse gelecek nesillerimiz rahat ve huzurlu olsun diye elini taşın altına koymuyor. Öğretmen yeni nesilden şikayetçi, veli öğretmenden şikayetçi. Ortada bi yanlışlık varsa bu bizden kaynaklanıyor. Önce kendimizi düzeltmeliyiz sonrada toplumu. Yoksa herkes şikayet etmeye devam eder böyle. Biz yatıp keyfimize bakalım devlet her sorunu çözsün, her hizmeti yapsın. İyi de devlet kim? Devleti oluşturan kimseler biz değil miyiz???