Hastanede hangi poliklinikler olacak?

Milletvekili Ceylan ve AK Parti İl Başkanı Karadağ basın toplantısı yaptı

12 Eylül 2017 Salı 13:22
Hastanede hangi poliklinikler olacak?

Çorum AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ bugün yeni hastane ve diğer hastanelerin durumu ile ilgili basın toplantısı yaptı.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Karadağ, "

Bizlerin ve Milletvekillerimizin amacı ilimize en güzel hizmetlerin sunulması ve halkımızın bu hizmetlerden faydalanmasıdır. Sağlıkla ilgili memnuniyet oranı Çorum'da yüksek, Çorum'u bölgenin sağlık merkezi yapacağız." dedi.

ESKİ HASTANE'DE HANGİ POLİKLİNİKLER OLACAK?
Milletvekili Ceylan da eski Devlet Hastanesi'nde poliklinik hizmetlerinin yarından(çarşamba günü) itibaren başlayacağını, Dahiliye, Enfeksiyon Hastalıkları, Psikiyatri, Fizik Tedavi, Cildiye, Radyoloji, Röntgen ve Laboratuar hizmetleri ve Toplum Sağlığı Merkezi hizmetinin verileceğini bildirdi. Ceylan, ayrıca gelecek haftaya  KBB ve Çocuk Hastalıkları Polikliniklerinin de devreye gireceğini duyurdu.

Toplantıda Kamu Hizmetleri Genel Sekreteri Ömer Sobacı,  Hitit Üniv.Başhekimi Sinan Zehir, Eczacılar Odası Başkanı ve Üyeleri de hazır bulundu.

Son Güncelleme: 09.08.2018 00:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.