Hastanede yapılan iğneden şikâyetçi oldu

Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde yapılan iğne yüzünden yürüyemediğini iddia eden kadın şikâyetçi oldu

29 Aralık 2017 Cuma 10:14
Hastanede yapılan iğneden şikâyetçi oldu

Rahatsızlığı nedeniyle hastaneye giden kadın, tedaviden şikâyetçi oldu.

N.K. isimli kadın rahatsızlanınca Çorum Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne gitti. Burada iğne yaptıran kadın, daha sonra yürüyemedi. İğnenin hava yapmasından dolayı bacağında kireçleme olduğunu öğrendiğini belirten kadın, sorumlulardan şikâyetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kaos19 2017-12-29 12:53:33

iğnenin hava yapması ne demek biri açıklayabilir mi

Avatar
Zzzz 2017-12-30 04:21:22

Türk filmi gibi iğne hava yapmış o da kireçlenme yapmış bunu o kadına kim dedi böyle sacma sapan birşey duymadım. ...istediği kadar şikayetçi olsun bundan birşey çıkmaz sağlık personelleri hayatlarımızı kurtarırken birsey yok böyle bir olay olduğunda dünyanın en kötü insanı...ayrıca iğne de nedir ya enjektör onun adı. ..

Avatar
Mmmm 2018-02-07 09:41:37

Bilip bilmeden konşmayın aynısı sizin başınıza gelseydi böyle konuşablecektinizmi eğer hayat kurtarylrsa hak ettiklerini alıolr sonuçda insan canını emanet edio dikkat etmeleri gerekio bir yıldır evde bir odadan bir odaya gidemiyo ordan yazmak gibi değil adalet yerini bulur kimse bilip bilmeden yorum yapmasın

banner165